|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Rozalinda foarte frumoase. |
| O caciula-fular. alinamm attached the following image(s):
|
| alinamm attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2011 Mesaje: 20
| Alina spune_mi te rog cum ai facut caciula pentru codita. Este superba si as vrea sa o fac fetitei mele . Merci
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 6
| diana_mm27 wrote:Am reusit si eu sa fac o "sedinta foto" cu ce am mai mesterit eu intre timp. Cred ca pe una din ele am mai postat-o, dar nu stiu sigur. Primele 4 caciulite sunt facute de mine, iar urmatoarele au fost cumparate sau primite, dar m-am gandit sa le pun si pe acestea, pentru model. Cea alba si bleumarin sunt pentru cel mic, acum are o luna, iar cealalta este pentru micuta de aproape 3 ani, dar inca nu este gata, ma gandeam sa-i mai pun ceva fundite sau trandafirasi micuti, ma mai orientez...
Fetelor,ma ajutati va rog cu explicatii pentru cum se incheie prima caciula, postata de diana_mm27 de la pag 51 ?
|
| O caciulita dubla. alinamm attached the following image(s):
|
| Doina,asa arata caciulita. alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 6
| Alina,
Multumesc frumos.Maine ma apuc de treaba,sper sa iasa bine.
|
|
| Dana,caciulita este inceputa de jos,dupa ce am terminat bentita am crescut,apoi am mers drept.Sus am bagat snur si trag de el. Modelul de caciulita este acesta http://www.youtube.com/watch?v=aIzZwtlTb4g&list=PLE5BE51DA4F748AEC |
|
Inregistrat: 12/6/2011 Mesaje: 20
| Multumesc, cred ca este simplu si sper sa reusesc.
|
|
| O bascuta tricotata,cu model fagure. alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| |
|
Inregistrat: 11/3/2013 Mesaje: 1
|
Buna fetelor urmaresc de mult ce minunatii reusiti sa faceti . Am gasit un model de caciula si nu reusesc sa inteleg cum este facuta. Poate cineva sa explice care este technica ? |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| PAI , daca te uiti se vede: se incepe cu imaginea 2 ,se vede si unde e inmulteste insa acolo de unde ai luat modelul erau mai multe imagini si mai explicit , daca mai gasesc eu pun mai multe imagini si poate te ajuta , dar nu promit , ca eu nu am salvat-o |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eu am facut niste caciulite ca de piticot, m-am inspirat din sedinta foto a cuiva cu bebe nou-nascut verusca attached the following image(s):
|
|
|