|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| green eye ce fir ai folosit la caciula? in sfarsit pun si eu poze la caciulitele care le-am facut.am mai facut una albastra care am facut-o cadou dar nu i-am facut poza

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Frumoase Laly!
Ce frumoasa e poza cu tine si printesa |

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Laly caciulile sunt foarte frumoase,la fel si voi doua. |

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ms fetelor sunteti niste dulci |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Am reusit si eu sa fac o "sedinta foto" cu ce am mai mesterit eu intre timp. Cred ca pe una din ele am mai postat-o, dar nu stiu sigur. Primele 4 caciulite sunt facute de mine, iar urmatoarele au fost cumparate sau primite, dar m-am gandit sa le pun si pe acestea, pentru model. Cea alba si bleumarin sunt pentru cel mic, acum are o luna, iar cealalta este pentru micuta de aproape 3 ani, dar inca nu este gata, ma gandeam sa-i mai pun ceva fundite sau trandafirasi micuti, ma mai orientez...
diana_mm27 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Frumoase caciulitele! Te rog, spune-mi Laly cum ai facut bordura la caciulita rosie.Ai aplicat-o dupa ce ai tricotat caciula? Multumesc! |
|

Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Diana sunt frumoase caciulitele si cele mai practice pt copiii mici |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Diana |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Diana, Laly |
|

| Multumesc mult fetelor. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| bv diana sunt frumoase toate caciulitele.vin si eu cu 2 caciulite facute cu drag pt printesa mea (in sfarsit am reusit sa incarc o poza) deealaura attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| laly,diana,deea,foarte frumoase caciulitele |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Lally,Diana,Deealaura ,frumoase caciuli s-a le poarte sanatosi copilasii vostri |
|

| Multumesc frumos. Si ale tare sunt foarte frumoase, Andreea. O sa incerc si eu una cu o masinuta pt piticul meu. Pupici. |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Laly, firul galben de la caciula este Golden Wool (romanesc), e destul de gros, am lucrat cu andrele nr.5. Recunosc ca desi culoarea e frumoasa, la calitate nu m-a multumit, e cam batos, se lucreaza destul de greu. Mi-a placut caciulita ta, iar cea mica e o scumpa!
Diana, deealaura, foarte frumusele caciulitele voastre!
|
|
|