|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Superb. Absolut superb, pana la urma tot trebuie sa incerc si eu sa fac un poncho dar o sa te stresez sa nu stric doar lana , sa ma ajuti sa iasa ce trebuie, desigur daca nu o sa te deranjez. Acum ma mai lupt cu o bluzita si cand o sa am materia prima necesara daca am permisiunea ta te-as stresa nitel ca tare imi place poncho asta. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| corina78 wrote:Superb. Absolut superb, pana la urma tot trebuie sa incerc si eu sa fac un poncho dar o sa te stresez sa nu stric doar lana , sa ma ajuti sa iasa ce trebuie, desigur daca nu o sa te deranjez. Acum ma mai lupt cu o bluzita si cand o sa am materia prima necesara daca am permisiunea ta te-as stresa nitel ca tare imi place poncho asta. Corina cand ai nevoie de mine sti unde ma gasesti |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Dari,spune-mi te rog ,pentru o fetita de 2 anisori,cu cate ochiuri de lant incep?Multumesc(de poncho vorbesc) |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dari bravo |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Dari foarte frumos cred ca ma inscriu si eu la unu(asta dupa ce-mi trece degetul ) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/21/2011 Mesaje: 1
| Buna dari,ti-am urmarit toate creatiile si cred ca sunt absolut superbe.In cateva luni o sa devin si eu mamica si as vrea sa ma apuc si eu de crosetat. Numai cand am vazut ce ai putut sa faci tu...As vrea sa atasez o carte cu cateva sute de modele de crosetat, poate va fi de folos, dar nu prea stiu cum. Fetelor,poate ma ajutati un pic... |
| roxanika87 wrote:Buna dari,ti-am urmarit toate creatiile si cred ca sunt absolut superbe.In cateva luni o sa devin si eu mamica si as vrea sa ma apuc si eu de crosetat. Numai cand am vazut ce ai putut sa faci tu...As vrea sa atasez o carte cu cateva sute de modele de crosetat, poate va fi de folos, dar nu prea stiu cum. Fetelor,poate ma ajutati un pic... Buna draga mea si bine ai venit printre noi! Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte:018: ,sunt convinsa ca in curand vom vedea lucrusoare facute de tine pentru bobolic Din pacate nu stiu cum se ataseaza insa fetele care intra pe aici precis iti vor spune cum sa procedezi |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| f frumos, asteptam modele noi , atasate, si daca se poate si cu un manual de utilizare?)), eu oricum sunt antitalent, la asa ceva pupici |
| felixthecat wrote:Dari,spune-mi te rog ,pentru o fetita de 2 anisori,cu cate ochiuri de lant incep?Multumesc(de poncho vorbesc) Felicia depinde de firul folosit.Faci un lant astfel incat unit sa poata baga capul lejer prin el |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| vai dari cat e de frumos!!! |
|
| Va multumesc!:018: :018: La urmatoarea rochita cred ca am sa incep cu acest snur/lantisor
|
|
| Ieri am mai facut pe fuga inca un poncho de bebe;si inca doua caciulite terminate de saptamana trecuta dar nu aveau florile facute,le-am terminat in dimineata aceasta
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| vai ce dulcele si delicate sant, Felicitari Dari |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Superbe Dari foarte bine arata cu ata asta |
|
| Miriam,Crinutza va multumesc! Caciulita roz am lucrat-o cu Catania iar cea alba cu Sara |
|
|