Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rafira
Scris: Monday, December 5, 2011 9:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2010
Bine ai revenit Gabriela!Abia asteptam rezultatele si aveam speranta in Dumnezeu ca totul va fi bine!Sanatate multa Dariei!computerlove
stalonto
Scris: Tuesday, December 6, 2011 9:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2010
ma bucur ,gabi,ca ai descoperit ce are daria.multa sanatate.am si eu fetita de 5 ani si iese cu treaba mare afara la 3-5 zile.este o constipatie voita,adica nu face cind ii vine, il tine . de la un timp tot se vaita ca o doare in jurul buricului.nu stiu ce sa fac sa-o determin sa faca treaba mare.doctorii ti-au recomandat si un anumit regim ?
ligia27
Scris: Monday, December 19, 2011 6:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
DARI stim sigur ca esti ocupate cu multe lucruri dar de incantat ochii acum in prag de craciun nu o faci cu nimic facut de tine? ne e dor de tine. te asteptam iarasi printyre noi caci nu mai stim nimic de voi. cum se mai simte Daria?
gagaritz
Scris: Monday, December 26, 2011 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
fetelor tocmai ce am vb cu Gabi si mi-a yis ca nu poate intra pe forum ..nu se poate loga ..are acces interyis sau ceva de genul asta !!Moderatoarelor sau cineva daca vrea sa ia atitudine..poate se reyolva cumva ..nu cred ca a suparat pe cineva ca sa nu mai poata intra nu ?campfire
Ana
Scris: Monday, December 26, 2011 8:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nu a suparat pe nimeni,sa fim seriosi la cat de mult ne_a ajutat si cat de darnica a fost la explicatii,filmulete etc.hearts

poate a uitat parola si scrie una gresita sa mai incerce si daca tot nu merge am sa-i scriu eu un pm Adrianei poate ne ajuta ea.computerlove
ingerash
Scris: Monday, December 26, 2011 10:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
gagaritz wrote:
fetelor tocmai ce am vb cu Gabi si mi-a yis ca nu poate intra pe forum ..nu se poate loga ..are acces interyis sau ceva de genul asta !!Moderatoarelor sau cineva daca vrea sa ia atitudine..poate se reyolva cumva ..nu cred ca a suparat pe cineva ca sa nu mai poata intra nu ?campfire

Adriana sau Anelise(care e moderator global)o pot ajuta.Vreau si eu ID-ul ei,te rogcomputerlove
ligia27
Scris: Thursday, December 29, 2011 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
dari asteptam sa-ti rezolvi problemele cu net si sa te intorci printre noi.iti simtim lipsa.
mamiemi
Scris: Friday, December 30, 2011 1:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Dari, sanatate multa!

Mateias s-a constipat rau acum un an in august si a facut o fisura anala cand a reusit in sfarsit sa faca. Dupa acest eveniment neplacut a facut o constipatie psihogena. am tras aproape un an de ea. Rabdare multa, calm, incurajari, il tineamde mana cand faceam. Ma intreba mereu daca il va durea cand face, iar eu ii spuneam ca nu putem stii, dar nu e neaparat nevoie sa fie dureros. E posibil sa fie mai moale si sa nu il doara. Au dat rezultate foarte bune semintele de in. CAte o lingurita de doua ori pe zi. Am incerat si cu tarate de phisilis. au mers si ele o vreme. Acum e bine, dar inca trebuie atentie.
dari
Scris: Friday, December 30, 2011 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Am reusit sa ma loghez!yes sunt atat de fericita!!!Am crezut ca am suparat pe cineva si mi s-a restrictionat accesul pe forum.Mi-a fost atat de dor sa mai palavragim si sa va admir lucrurile.
Acuma suntem bine,va multumesc ca v-ati gandit la noi.Daria se pare ca a scapat de durerile de burtica dupa ce a scapat de acel dop de pe intestin.Pentru o luna face un tratament cu un laxativ usor care nu se gaseste din pacate in farmaciile noastre si se pare ca da rezultate.Cu alimentatia ei am fost mereu atenta,am dus-o chiar si la nutritionist.Am incercat si noi semintele de in dar nu au ajutat-o.In schimb in Ungaria ne-a explicat ca ea are intestinul mai uscat,asa este el si nu putem face nimic in acest sens,dar din moment ce au inlaturat acel dop ei cred ca am scapat de neplaceri pentru o perioada indelungata de timp sau chiar pentru totdeauna.A aparut pe piata Colon Help junior,l-am cumparat si am sa-i fac o cura de o luna.
Acuma am sa caut in calculator poze cu ce am mai lucrat in ultimul timp si am sa revin.
ingerash
Scris: Friday, December 30, 2011 10:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dari ma bucur ca fetita e bine si ai reusit sa te loghezi si sa revi printr-e noiyes topai pupici pupici pupici pupici coeur
flori1972
Scris: Saturday, December 31, 2011 3:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Dari ,nu pot s-a exprim in cuvinte cat sunt de bucuroasa ca esti iar printr-e noi(chiar daca nu am scris nimic aici ma uitam tot des s-a vad daca nu ai aparut,oricum nu am vrut s-a umplem topicul cu intrebari de ce nu revii atata timp cat tu nu ne raspundeai)
Ma bucur pt Daria ca e bine si mi-e tare dor de amandoi piticii sa-i vad ,dar vor trece sarbatorile si vom avea timp mai mult de povesti.
Te inbratisez ,prietena draga computerlove computerlove
KALE
Scris: Saturday, December 31, 2011 5:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2010
Gabriela, ma bucur ca ai reusit sa revii!
De asemenea ma bucur ca Daria se simte acum mai bine! Sa stii ca taaaare ne-a fost dor de tine!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
georgyana
Scris: Saturday, December 31, 2011 6:59 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Bine ai revenit Gaby si cel mai important e ca cea mica este bine ..numai noi parintii stim cat de greu este sa ai un copil bolnavior si cat tragem ...computerlove Eu iti urez UN AN NOU MAI BUN ..MULTA SANATATE SI MULTE REALIZARI PE TOATE PLANURILE !!!!pupici La multi ani !!!
alinamm
Scris: Saturday, December 31, 2011 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2010
flowers Gabi abia astept sa vad ce frumuseti ai mai facut.
dana78
Scris: Saturday, December 31, 2011 2:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dari bine ai revenit si ma bucur si eu ca si multe fete ca ai reusit sa rezolvi toate problemele.computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.