Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| felixthecat wrote:Grety,bine ai venit si la cat mai multe frumuseti multumesc mult la toata lumea gretyy attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Buna seara fetelor! Am intrat doar sa va spun ca voi lipsi o perioada,de maine ma internez cu Daria in spital pentru o saptamana sau chiar mai mult De cateva luni tot batem pe la usile cabinetelor dar in zadar,am ajuns de doua ori chiar si la urgenta(o durea burtica foarte tare si in dreptul apendicelui)dar ne-au trimis acasa spunand ca nu are nimic.Am obosit sa primesc aceleasi raspunsuri superficiale,asa ca am profitat de avantajul ca locuim atat de aproape de Ungaria si de maine o interneaza pentru 5 zile in care vor face investigatii.Oricum,in ultimele saptamani am ajuns la disperare in ceea ce priveste medicii de la noi,cei buni ori au plecat din tara ori s-au pensionat,iar cei care au ramas...no coment,iti arunca o reteta cu antibiotic in mana si atat.In Ungaria ne-a spun ca noi nu am facut altceva decat sa tratam efectul nu si cauza infectiilor urinare repetate ale Dariei. Asa ca o paranteza,veti fi surprinse dar costurile(internare + toate analizele)sunt de bun simt iar medicii nu primesc asa numitele atentii. Va pup si sa aveti spor la lucru! |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Dari,imi pare rau pentru problemele pe care le intampini.Da ,stiu cum e sistemul sanitar in Romania asa ca nu e de mirare ce ne spui.Sa de-a Dumnezeu sa fie bine si insanatosire grabnica fetitei.Te asteptam cu multe lucrusoare frumoase! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Gabriela, succes! Iti tin pumnii sa se rezolve (acolo unde mergi) toate problemele! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Sanatate multa.Asteptam sa va intoarceti cu bine acasa.
|
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| imi pare rau dari penrtu vestea trista dar sper sa va intoarceti numai cu vesti bune.SANATATE |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| multa sanatate va doresc si sa ne auzim cu bine! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sanatate Dariei si sa nu fie nimic grav.Te asteptam printre noi cat de repede |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Offf GAbi, sa treceti cu bine peste asta Mai stiu pe cineva din Arad care tot acolo merge cu copii cand are probleme mai serioase si este foarte multumita! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| gabi multa sanatate iti dorim si noi. va pupam |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| of ce rau imi pare ca treceti prin asa ceva
Daria scumpo ma rog pt tine s-a te faci bine si s-a va intoarceti acasa cat mai repede |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Dari,multa sanatate si sa auzim numai de bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| Dari multa sanatate si sa va întoarceti sanatoase.dumnezeu sa v-ajute. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate dragalasei.Ma rog pentru voi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Vai Gabi, imi pare rau k treceti prin asta! Si eu am fost internata cu fetita mea tot din cauza unei infectii urinare! Doamne ajuta sa gasiti cauza cat mai repede si sa o tratati corespunzator! Te pup si sanatate multa Dariei!
|
|
|