Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Astazi a avut Daria primul concurs la tenis,Arad contra Timisoara,este atat de indragostita de acest sport,sincer nu ma asteptam.Cei micuti au fost atat de draguti,pentru ei a fost o mare distractie. Tot astazi am fost sa ii cumpar si racheta pana acuma a juchat cu racheta de la club dar sa nu ma intrebati cat a costat

|
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Gabriela,sunt superbe lucrusoarele facute de tine!Rochita si poseta asortata,mi-au luat ochii! Este foarte bine ca ii place Dariei tenisul de camp ca este un sport ce dezvolta corpul armonios!Si lasa nu ne spune pretul rachetei si vezi ce faci cu comenzile de crosetat sa nu se simta un pret prea mare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| dari ti-am admirat rochita cu gentuta si aici felicitari pentru daria, stiu cum sta treaba cu preturile privind hobyurile copiilor si diana este la dansuri, sport aerobic si kangoo jumps si satisfactia e pe masura .
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce frumos ii sta Dariei asa sportiva.Mult succes si cat mai multe meciuri castigate! |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| asta e dari ... a costat cit o tura de atze??! e foarte frumosa Daria ! |
|

| Gagaritz sotul meu deja mi-a calculat cate rochite trebuie sa crosetez ca sa scot banii pe racheta Racheta=280 lei |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Hahaha ce seamana sotii nostri in anumite privinte Multumesc de explicatii, cred ca am inteles daca nu iese in practica mai strig |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumoasa e tenismena ta !Foarte frumos este tenisul ca pasiune ma bucur ca ii place. Sotul meu este pasionat de tenis si pe ultima racheta a dat 12 mil,si cand ai spus ca e scumpa racheta Dariei cu gandul la asa suma m-am dus . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pupam dragelor!! |
|

| Si noi va pupacim! Am gasit un model frumos,mie mi se pare greu
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce frumos eeeee.nu te lasa dari ca tu esti prceputa.multumim de video. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| dari este frumos modelul, nu-i asa de complicat, zic eu, dar pare mai mult o bordura care se pune la ceva, sau nu? |
|

| miriam wrote:dari este frumos modelul, nu-i asa de complicat, zic eu, dar pare mai mult o bordura care se pune la ceva, sau nu? Eu ma gandeam ca ar merge bordura la fustite sau rochite |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dari super modelul.lam mai vazut pe aici simi place mult.uite
bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2010 Mesaje: 23
| Dari , era pe undeva un filmulet in care arata cum se croseteaza o fundita, il mai poti pune o data te rog frumos? Nu am reusit sa il salvez atunci cand l-am vazut iar Printesica mea nu prea ma lasa la calculator |
|
|