|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
|
Delfin mi-am cumparat saptamana trecuta Rosa,un portocaliu pal sau cam asa ceva si vreau sa iti spun ca este vizibil mai gros decat ce am lucrat eu,trebuie lucrat cu nr.4,asa ca ai grija si la fir. Eu am lucrat unul pentru un bebe de 3 luni si am inceput la gat asa:14-24-24-24-14,daca bebeul este mititel CRED ca pot sa faci si 13-22-22-22-13.[/quote]
Dari iti multumesc din nou pentru raspuns, inca nu am cumparat firul pentru ca am fost ocupata azi, (cu copt ardei pentru zacusca), maine voi merge, si da copilul este micut, s-a nascut cu 2 kg, deci chiar mic, o sa incep cu mai putine si apoi postez. Pup pe toata lumea , o seara buna si spor la lucru. Gagaritz ,iti multumesc si tie, ,voi posta dupa ce voi incepe si vedem atunci daca este bine. O seara buna si tie si pup.
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Delfin eu zic ptr un bb mic pina la 6 luni sa zic sunt suficiente 50 max 54 de ochiuri daca faci cu rosa si croset 3,5.apoi daca pui mai multe iese larg la git ,Dari sper ca nu te superi ca mai dau pe acia ! |
| Multumesc Gagaritz,am cumparat rosa , vernil si incep asta seara ,revin mai tarziu. Buna seara fetelor, am reusit sa atasez si eu pulovarasul pentru bebe le unei vecine , am indraznit sa atasez aici deoarece am cerut indicatii lui Dari , daca este gresit imi cer scuze. delfin attached the following image(s):

|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Gagaritz cum sa ma supar! Cred ca eu sunt defecta am incercat sa fac cu mai putine picioruse si au iesit ca de papusi Ieri am dus nepotelei mele care are 3 luni un set de sfeteras si caciulita.Sfeterasul l-am lucrat cu Rosa baby si croset nr.3 si l-am inceput cu 84 de picioruse si a fost bun. Delfin ai reusit FELICITARI!
Fetelor am gasit un model frumos de caciulita
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Dari esti generoasa! Imparti cu noi tot ce gasesti:018: interesant! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumusica caciulita |

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Eii Dari altai prb ,nu ca esti tu defecta ,sa o iau pe rind ....Gama Rosa are multe fire care cred ca noi le zicem la toate rosa sau sara si de aici gresala asa ca enumar putin categoriile Rosa standard este cu fir mai grosut si lucrez cu 3,5 sau 4 depinde de ceea ce fac Sara super perle are firul mai subtirel si mai rasucit este f frumos si il lucrez cu 3,5 maxim depinde la fel de model Rosa baby e la fel mai subtirel si trebuie lucrat cu croseta3- 3,5 maxim ,alfel iese labartat Eu de obicei lucrez cu un nr mai mic(sau o jumate ) decit scrie pe eticheta ca sa fie lucrul uniform si sa nu se lase la spalat,un pup si sper ca sa fie de folosc celor care nu cunosc fb firele .:018: |
| Multumesc ,Dari |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Delfin e din ce se vede e foarte frumoasa bluzita!!Doar ca poza e cam mare si se vede putin in ceata! Felicitari!
Dari e supe super super super caciulita!!Vreau si euuuuuuuuu!!!!!!In cel mai scurt timp!!!!!!!!!!!!
MULTUMIM!!! |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| multumim pentru film,binenteles ca o voi incerca |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| Sunt minunate!! Acum cateva zile m-am apucat si eu sa lucrez un fular pt mine :) e prima oara cand lucrez:D dar am vazut ca iese frumos! Sunt foarte utile filmuelete! multumesc!o sa incerc sa si crosetez:) |
|
| revin cu pozele , Diana, dar nu am avut timp |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| Fetele cum stiu ce nr e croseta cu adevarat.eu am din aluminiu ,japoneza si scrie pe ea 10- 1,1mm.cu ea am lucrat si rosa si flavia. |
|
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| |
|

Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 125
| Inspirata de Dari, asa cum v-am spus, am facut si eu o rochitica mica, mica. Nu are inca o destinatara, dar cu siguranta voi gasi cui sa o daruiesc. Mai am de invatat, dar imi place cum a iesit. Culorile sunt portocaliu si turcoaz.
 |
|
|