|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Superbe lucrusoare Dari. Felcitari si incearca sa fi mai optimista si o sa fie bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Multumesc dragele mele,sunteti niste comori! Am uitat sa pun filmuletele de unde m-am inspirat la ultima rochita. Patratele le-am facut dupa acest filmulet
...iar partea de jos...
Anamaria iti multumesc pentru imagini,sunt foarte frumoase Ingerashscump imi pare rau dar nu mai stiu la ce pagina este filmuletul,stiu sigur insa ca este in primul topic,nu am sters nimic din ce am pus acolo.Acuma astept musafiri si nu am timp sa caut,in calculator am plin de filmulete nici nu mai stiu unde este Daca nu il gasesti saptamana viitoare am sa il caut |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari pupici! Abia astept sa vad ce frumuseti ai mai lucrat! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| si eu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| frumoase modele,astept si eu sa vad ce lucrusoare frumoase ai mai facut
|
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Imi spune si mie cineva,va rog frumos,cum sa inmultesc la borul unei palariute crosetata cu fir Flavia? |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Dari, te asteptam cu noutati. Oare cu ce ne surprinzi? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| dari multumim pentru filmulete acum am vazut ca esti din Arad ,urma sa venim la Concursul de Sport aerobic de la Arad cu Diana , dar anul asta nu poate veni domnisoara .....ce bine era poate ne intalneam ...Acu poate la anul ..cine stie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari ce ai mai lucrat!? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dari?????? |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Dari,multumim pentru filmulete si spor in continuare la facut lucruri frumoase |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Gabi! ne lipsesti! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| serarg wrote:Gabi! ne lipsesti!
Subscriu |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Buna seara dragele mele,ma bucur ca nu m-ati uitat Din pacate am avut probleme cu netul ,de aceea nu am putut intra Nici cu timpul nu stau prea bine,Daria a inceput un curs de inot si merg cu ea zilnic la bazin,cursul tine 10 zile si unde mai pui ca are si antrenamente de 2-3 ori pe saptamana la tenis unde sunt foarte bucuroasa ca face progrese,se pare ca si-a descoperit o mare pasiune. Luni am sa fac poze rochitelor care le-am lucrat in ultimul timp,intre timp va arat pe unde am umblat saptamana trecuta,am fost cu cumnati nostrii la Zoo in Szeged/Ungaria
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari,ma bucur ca ai revenit printr-e noi ti-am simtit lipsa!Super in Ungaria la ZOO Abia astept sa vad rochitele pupici dragalasilor |
|
|