|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 11
| Nu ma ajuta nimeni?...M-am apucat ieri de una singura dar am stricat de 4 ori.... nu imi dau seama la cate ochiuri se inmultese ca sa iasa asa barcuta...se inmulteste la fiecare rand pana termin parea de sus sau cum?... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Bine ai venit printre noi! Scuze ca nu am vazut mai repede postare ata dar ieri nu am stat pe la calculator.Am sa caut schema postata de Dina,daca nu o gasesc am sa iti explic eu.Un moment si am sa revin |
| Am gasit in sfarsit schema Dinei http://forum.7p.ro/Seturi-crosetate-pt-fetitze.aspx?g=posts&t=8945&p=36 |
| FLOARE
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari imi era dor de tine! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 11
| Multumesc din suflet pentru schema Dari...am de lucru de acum ..M-am apucat de un alt model gasit tot pe aici si vd ca iese destul de bine...la sfarsit va arat ce a iesit |
|
| Cred ca sunt singura dintre voi care nu are comenzi asa ca am vrut sa ii fac Dariei un sfeter/jacheta din patrate.Dupa ce am lucrat vreo 20 de patrate se trezeste sa imi spuna ca nu ii plac culorile,am crezut ca fac cu inima ,culorile le-a ales ea.Nestiind ce sa fac cu acele patrate m-am gandit sa fac o perina care culmea ii place Dariei,offf asa fata nehotarata am.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce frumoasa e.tu tot timpu stii sa combini culorile |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dari ,e super frumoasa pernuta,
ei cu nehotararea si noi avem probleme ,mai ales cu cele mari |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Gabi, e superba! Ai facut mai intai patratele si apoi le-ai cusut? |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| superba pernuta si culorile la fel ...un mic detaliu ...arata bn si asa dar eu i-as fi facut si o margine uite asa ...sper sa nu te superi pe mine .. georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Dari si eu te astept cu minunatii! |
|
| Va multumesc! Georgiana ce frumoasa este a ta in comparatie cu a mea.Cum sa ma supar?Sa sti ca am sa ii fac si eu margine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Dari i-mi place foarte mult pernuta,i-mi place in general cum lucrezi tu. Cat despre comenzi si Oana se plange de acelasi lucru.Acuma sa nu te superi pe mine,dar eu nu va inteleg.Eu mi-as dori sa fac atatea lucruri pentru mine,incat nu mi-ar ajunge o viata,daramite sa mai primesc si comenzi. Poate sunt eu un pic mai egoista,datorita faptului ca am prins drag de crosetat, de relativ putin timp si acum vreau prea multe.Totusi eu zic sa profiti de acest timp si sa lucrezi pentru tine si copiii tai,ca lucrezi asa frumos... A, mai vroiam sa-ti spun ca Alina mea l-a vazut pe Darius,si nu se mai oprea sa-mi spuna:"vai mami,ce baietel frumos,da ce frumos eeeee..." Alina a intrat pe topicul tau,pentru ca voia niste caciuli,si eu i-am zis sa intre aici ca are de unde alege,si a alesssss....si ea si Diana, asa ca eu acuma am comenzi ,mai ales ca eu trebuie sa le fac in dublu exemplar,doar culorile diferite. Tu esti o sursa de inspiratie pentru noi. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Ma intrebam in sinea mea "oare ce face Dari de nu ne arata ce a mai crosetat?" Bravo Mami foarte frumoasa perinuta! Se vede ca si Daria te mosteneste k a combinat foarte frumos culorile! Spor Draga si cât mai multe comenzi! |
|
|