|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dari e mai frumos ca originalul.daca ar vedea aia sar oftica. eu ias pune un nasture mare foarte simplu ca o floare cred ca lar incarca prea mult.parerea mea nu te supara. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dari dragutz boleroul! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va multumesc! Dana cum sa ma supar ,dupa nasture am scormonit prin cutia mea cu surprize dar nu am mari decat bej si maro |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| waw cat de frumos a iesit boleroul ,m-ai lasat fara cuvinte |
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Gabriela ,superb boleroul! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| foarte frumos boleroul dari o sa incerc si eu |
| Va multumesc!:018: :018: Am mai gasit un model de rochita,dupa sarbatori am sa o incerc si eu
|
| Frumoasa rochita! eram sigura ca ai facut si tu una asa,ori doar modelul de jos nu?sau ma insel eu? |
| Ai dreptate Anabela am facut o rochita cu modelul de la partea de jos.Vreau in schimb sa incerc modelul de la partea de sus. Cautam un filmulet pentru o salopeta de bebe dar nu gasesc Nu ati gasit voi ca nu stiu sa fac |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Superb boleroul tau Dari, felicitari. Am o problema m-am apucat de poncho dar ceva nu iese ca la tine. Am pus fir rosa cu croseta 3,5 am facut trei pic. duble si doi ochi de lant dar parca spatiile sunt mai mari decat la tine oare de ce? Te rog sa ma lamuresti ca am ciudata impresie ca fac ceva gresit dar nu stiu ce. |
|
| dari wrote:Ai dreptate Anabela am facut o rochita cu modelul de la partea de jos.Vreau in schimb sa incerc modelul de la partea de sus. Cautam un filmulet pentru o salopeta de bebe dar nu gasesc Nu ati gasit voi ca nu stiu sa fac Dari de ce nu incerci sa lucrezi dupa schema? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Dari, borderoul este foarte frumos , iar Darius este un scump. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| merg undeva unde nu am acces la net asa ca va urez de astazi.Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! PASTE FERICIT ! tuturor.:923: :923: :923: :923: :923: |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| corina iti raspunsd eu daca tot am intrat aici ,sper sa nu se supere gabi ,nu iti iese modelul deoarece ea nu face ochi de lant inre patrate ,face 3 picioruse ,apoi iar 3 in cealalata casuta ,iar trei si tot asa ,fara ochi de lant intre ele ,un pup la amindoua! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
|
Sper ca nu deranjez, asa de mult mi-au placut iepurasii astia postati de tine ca am mesterit si eu unii in goana calului nebun fix acum in ajun de Pasti Va urez Paste fericit si minunat alaturi de cei dragi!! laurairina13 attached the following image(s):
|
|
|