|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Dari, super setul , pentru ce varsta este? cata ata intra in el? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| dari |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va multumesc! Zilele acestea nu am lucrat decat seara tarziu,sotul meu mi-a cumparat si mie bicicleta si in fiecare seara pe la 7 ne plimbam toti 4(Darius are scaunel pe bicicleta sotului),facem aproximativ 10 Km.Am observat ca am scapat si de durerile de spate Laurairina am sa incerc si eu sa fac floarea ta(cea de la avatar) este foarte frumoasa,am gasit explicatiile tale Rochita este pentru aproximativ un an si jumatate,imi intra in functie de model un scul,un scul si un pic de Sara si croseta nr.3.
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Dari, rochita inseamna ca e ca pt fiimea! Poate, poate imi fac si eu curaj sa o incep... Am uitat sa zic la mac ca am lucrat pe un lant de 150ochi, ca sa iasa la dimensiunile alea si e fir Flavia.
E fain ca iesiti la aer la miscare, eu cu burtoiul meu abia ma urnesc.... |
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Multumesc Dari. |
| iata ce am facut si eu .sper sa va placa.dar nu cred ca se compara cu ce faceti voi.dar ma straduiesc mihamihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Seara buna Dari. Rugaminte mare am si eu la tine, din sezonul I am descoperit rochita de la pagina 91 si poncho de la pagina 102, daca imi mai dai voie te stresez nitel caci as avea nevoie de indicatiile tale pretioase. Cum ai lucrat partea de sus de la rochita iar la poncho cu cate ochiuri de lant incepi? Sper sa nu te superi dar as incerca si eu pentru printesa mea ceva de genu. Vreau sa te mai intreb daca cu fir Rosa merge sa lucrez aceste lucrusoare. Multumesc anticipat. |
|
| mihamihaela wrote:iata ce am facut si eu .sper sa va placa.dar nu cred ca se compara cu ce faceti voi.dar ma straduiesc Ce frumoase sunt! FELICITARI draga mea! |
|
| Ceao Corina Doamne fereste,nu ma stresezi,te ajut cu draga inima. Sa incep cu rochita,m-am inspirat din acest filmulet http://www.aprendendocroche.com/receitas-de-croche/redir.asp?link=1031&tree=15 Eu am inceput cu lantisorul acela lat(am pus filmuletul cu botoseii,daca nu sti care,sa ma intrebi),faci lantul cat sa intre lejer capusorul. La poncho procedez la fel,fac tot acel lant gros ca nu trage sau se increteste primul rand ca si celalalt subtire(eu am patit )Si aici faci ca si la rochita,sa intre capul prin cercul format.Eu la poncho inmultesc si la umeri 3-4 randuri nu numai fata-spate deci trebuie sa ai 4 parti egale de ochiuri deci vei inmulti primele 3-4 randuri in 4 locuri dupa care doar in 2(fata si spate)Acest poncho l-am lucrat cu Rosa baby. La rochita nu te-as sfatui sa lucrezi cu Rosa,este prea gros si nu cred ca vei fi multumita de ce va iesi,eu am facut prima rochita dar....Poncho merge cu Rosa. Daca mai ai nelamuriri sti unde ma gasesti |
|
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Dari foarte frumoase |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Mihaela sunt superbe! Imi place mult costumasul popular pentru fetite, faci si pentru vanzare? |
|
| Nu m-am lasat aseara pana nu am terminat boleroul,mai trebuie sa ii fac prinderea din fata,poate cu o floare crosetata sau un nasture. Astazi Darius a fost fotomodelul de serviciu dar nu a vrut sa stea
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunat!~ |
|
| clalina multumesc.am facut ptr colegele fetitei mele de la gradinita.da am inceput sa fac si ptr vanzare.am vazut ca le-a placut parintilor fetitelor si asta mi-a dat curaj. |
|
| multumesc dari.felicitari ptr ceea ce faci. |
|
|