|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Nu,nu este acesta modelul.Imi pare rau ca nu am niste poze mai concludente.Si totusi cred ca erau crosetate. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Lili caciulitele sunt tricotate sigur.Pentru ca si eu am facut caciulita din aia.Mama mea tricota mult.aveam si eu pentru fete dar leam dat si nu pot sa va arat.daca am timp fac una pentru papusa fetei ca bebei nu mai vreau am trei |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| victoria1 wrote:Lili caciulitele sunt tricotate sigur.Pentru ca si eu am facut caciulita din aia.Mama mea tricota mult.aveam si eu pentru fete dar leam dat si nu pot sa va arat.daca am timp fac una pentru papusa fetei ca bebei nu mai vreau  am trei Sa-ti traiasca copilasii. Caciula fa macar una mica de monstra,sa vedem modelul. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Liliana se poate sa fie si crosetate si tricotate ..imi amintesc ca aveam si eu un batic ceva de genu lung in spate dar se punea ca si o caciulita pe cap ..era alb iar bobitele erau rosi si era tricotat de mama mea...dar eu am facut o caciulita acum cu bobite crosetate ...iarna trecuta dar am facut doar un rind de bobite si nu prea mari ca era bb mic ..se pot face bobitele mari cit vrei ...sa vad daca o gasesc si reusesc sa o incarc ....ca iarasi netul meu face figuri !! nu mai am caciulita ,,nu mai gasesc poza dar sunt un rind de bobite si pe bluzita asta ...daca le vezi gagaritz attached the following image(s):
![picture 776 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=48473)
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/29/2011 Mesaje: 5
| LilianaD, nu vreau sa te contrazic dar parerea mea e ca totusi caciulitele sunt tricotate si daca nu acela este modelul s-ar putea sa fie acest
|
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| o caciulita pentru toamna -iarna ![]() 
Uploaded with ImageShack.us |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| I-am facut si eu Carinei o caciula cu urechiuse ANI78 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Rafira, Ani frumoase caciulite |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Ani,Rafira bravoo |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Buna fetelor.Am invatat de la voi si acum va arat ce am realizat. alinamm attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ani,Rafira,Alina Alina,la cat mai multe realizari.Ai o colectie superba. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| toate caciulite sunt tare frumoase, ce bine ca avem de unde sa ne inspiram pentru aface si noi lucruri frumoase copiilor nostri va multumesc la toate care postati lucrusoare minunate dupa modele de aici am facut si eu 2 caciulite pentru copii mei una cu flori mari dupa modelul de la ingerash
spor la lucru tuturor petronela attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Minunate fetelor!felicitari |
|

| Aceste caciuli merg iarna,pina vine gerul. alinamm attached the following image(s):

|
|

| Astea sint pentru toamna.Ultima este tricotata. alinamm attached the following image(s):

|
|
|