|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Roxy sa poarte Mariuca sanatoasa caciulita!Ii sta minunat |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mirela - multumesc! Alexia - iese f frumos caciulitza! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Roxi,Alexia,imi plac foarte mult caciulitele facute de voi printeselor voastre1 |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| mirela74chris wrote:Carla sunt superbe! Am facut si eu o caciulita...  IMI SPUI TE ROG CUM SE FACE ACEST MODEL.TEAI INSPIRAT DUPA UN VIDEO CEVA.CA AS VREA SA FAC SI EU ACEST MODEL SI NU STIU . |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Caciulite foarte frumoase pentru niste copii minunati! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 130
| Dianna, am terminat caciulita. Am inceput si un fular, lung de 120 cm. Ce latime ar trebui sa il fac? Multumesc. alexia35 attached the following image(s):

|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Myhaela m-am inspirat de la Dari.Daca cauti la ea in topic vei gasi. |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor vreau sa va arat niste caciulite pe care le aveau Diana si Alina cand erau mici(acum 20 de ani).Sunt facute de mama mea,am intrebat-o cum le-a facut, dar nu-si mai aminteste, si nici caciulitele nu le mai am. Am facut poza la o alta poza,asa ca scuzati calitatea. LilianaD attached the following image(s):

|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Lili, ce scumpele erau |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce dragute erau, nu ca acuma nu ar fi Tot "crocodil" erau si acelea? |

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Poate stie dna.Vali |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Nu cred ca-s crocodili...nu erau tricotate Liliana? Stiu ca am facut si eu acu...n ani pentru nepoatele mele nu erau ca niste bobite mie asa imi par.. |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| alexia35 wrote:Dianna, am terminat caciulita. Am inceput si un fular, lung de 120 cm. Ce latime ar trebui sa il fac? Multumesc.
Alexia,foarte bine si frumoasa a iesit!Felicitari!La cat mai multe!!! |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor ma scuzati,dar numai acum seara am mai intrat si vad ca sunt mai multe pareri. Clar nu era modelul cu crocodili,dar seamana mult,tocmai asa mi-am amintit de ele, cand am vazut modelul cu crocodili. Si Vali nu stiu daca erau tricotate sau crosetate, dar nu erau bobite.Erau ca niste valuri sau falduri care se suprapuneau. In spate era gol,...prin spatele faldurilor se putea baga degetul. Tocmai deaceea am postat modelul,m-am gandit ca poate careva din voi il stie si-l readuce in actualitate,e pacat sa se piarda pentru ca erau deosebite. Cat despre fete,in dreapta e Alina si in stanga e Diana si erau ca doua papusele. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/29/2011 Mesaje: 5
| LilianaD aceste caciulite sunt tricotate si eu am facut pt fetita mea acum 27 de ani iar acum o am in proiect pt nepotica .Dupa cate imi aduc aminte cred ca acesta este modelul .
 Sper ca nu fiu certata ca am pus aici modelul |
|
|