|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| serarg arata tare bine.so poarte sanatos. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Serag e superba caciula! Imi place ca e „masculina”. Vreau sa ii fac si eu lui Matei (are 3 ani si jumatate). Da-mi, te rog, si explicatii: ce fir (am impresia ca e pus in doua, nu?), croseta si cum ai crescut in crestet. Multumesc! |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| d-na vali!v-au reusit dana mamiemi,e usor de facut,am pus in doua firul doar la alb,era mai subtire,matrialul este lana amestec50%, croseta 3.5 un cerc pe deget,apoi 6 picioruse duble un piciorus lucrat in relief,unul simplu=12 picioruse(am dublat fiecare piciorus 2 picioruse duble,unul in relief 1 in relief,unul dublu (am adaugat la fiecare rand ,pe fiecare raza cate 1) cand am ajuns la cercul dorit(rares are 53 cm circumf)am lucrat fara sa mai cresc(te poti ghida dupa una care-i vine bine) ultimele randuri,la bentita le-am facut cu ambele ochiuri in relief,sa iasa gen 1 pe fata,1 pe dos daca nu intelegi aveam un filmulet dupa care am invatat sa fac ochiurile in relief,il voi posta mai tarziu,acum fac gogosari in suc de rosii,dar las deschis pana se trezeste puiul ps:rares are capul mare si nu-i sta bine cu orice model,o sa-i fac poza sa vezi
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| D-na Vali, Serarg felicitari, frumoase caciulite tre sa ma incep si eu la caciulit ca-i sezonul.... |
| Multumesc, Serarg”! Stiu piciorusul in relief, ca am facut si eu cateva sepcute (stii tu de care ca au fost in mare voga anul trecut ) Maine incerc modelul, abia astept., nu prea am inteles exact la randul 4, dar poate ma prind cand iau croseta si ata. |

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Carmen! Frumoasa caciulita! |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Serarg arata foarte bine!S-o poarte sanatos! |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Buna fetelor, Serag frumoasa caciulita, sa o poarte cu drag Rares, dar cred ca ar trebui deschis un topic referitor la conseve, asta daca nu este deja |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Serarg, sa o poarte sanatos, e tare draguta. |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sumana! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| serarg wrote:i-am facut si eu lui Rares una ce frumoasa este,sa o poarte cu drag! |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Si acum sa va arat ce am mesterit si eu, dupa modelul caciulitelor mingiuta. Sper sa va placa, Bogdan e tare incantat. mamibogdan attached the following image(s):

|
| Are si de ce sa fie incantat! Sa o poarte sanatos! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Frumoase caciulite fetelor Noi nu suntem cu fotbalul asa ca principala mea tema sunt autovehiculele(orice are roti pentru el e "minunata",asa-mi zice) crinutza77777 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mamibogdan,crinutza ,superbe caciuli ,fericiti sunt copilasii vostri cu asa mamici |
|
|