|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dari ,foarte frumoase amandoua |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Dari, foarte frumosase caciulitele facute de tine, si..impodobite cu gust! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/12/2010 Mesaje: 143
| dari wrote:Carla,Mariana va multumesc! Gata!Am mai terminat una  Acuma continui bascuta lui Darius,poate reusesc sa o termin pana la 12 cand merg dupa Daria la scoala. 
dari te rog poate poti sa- mi explici modelul sau poate ai o schema |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Picuri un moment sa caut filmuletul ...am revenit http://www.youtube.com/watch?v=SAjPtJYJ1xk&feature=channel Eu am facut putin diferit in sensul ca am facut cele 3 picioruse ,lant de 3 am sarit peste 2 si am lucram in al 3-lea(in filmulet se face lant de 2 si se lucreaza in al 2-lea).Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun,sunt bata la explicatii |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
|
Madanuta, imi spui te rog, cum ai facut modelul asta? Ai cumva o schema? |
|

| Maria nu este modelul acesta doar lucrat cu 2 culori?
Imi pare rau dar nu reusesc sa pun direct filmuletul Nu stiu de ce nu reusesc
|
|
| dari wrote:Maria nu este modelul acesta doar lucrat cu 2 culori?http://www.youtube.com/watch?v=LfCjVZOxMgc Imi pare rau dar nu reusesc sa pun direct filmuletul Nu stiu de ce nu reusesc
Nu pot sa vad nimic. |
|

| Gata am reusit sa pun macar adresa |
|
| Dari iti multumesc pentru efort, dar sunt prea blonda pentru modelul asta, totusi. |
|

| Irinuta wrote:Dari iti multumesc pentru efort, dar sunt prea blonda pentru modelul asta, totusi.
Ce simpatica esti! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Esti tare, Maria! |
|
| Dragele mele, daca sunt blonda nu inseamna ca-mi lipseste ambitia. Nici nu va imaginati ce o sa inventez. Si asta pentru ca nici eu nu stiu inca ce va iesi, dar trebuie sa arate bine. Musai! Otilia mi-a promis reteta de la florile ei si n-a pus inca nici o schema. Am facut altfel de flori si sa stiti ca-mi place cum au iesit, desi sunt pretentioasa. Pana dimineata sper sa termin tot ce mi-am propus, sa pot pune poze sa vedeti si voi. Scuze pt off topic. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Irinuta wrote:Dragele mele, daca sunt blonda nu inseamna ca-mi lipseste ambitia. Nici nu va imaginati ce o sa inventez. Si asta pentru ca nici eu nu stiu inca ce va iesi, dar trebuie sa arate bine. Musai! Otilia mi-a promis reteta de la florile ei si n-a pus inca nici o schema. Am facut altfel de flori si sa stiti ca-mi place cum au iesit, desi sunt pretentioasa. Pana dimineata sper sa termin tot ce mi-am propus, sa pot pune poze sa vedeti si voi. Scuze pt off topic. pana dimineatza?pai tu nu mai dormi scumpo? |
|
| Anabella wrote:pana dimineatza?pai tu nu mai dormi scumpo? O sa dorm duminica, pentru ca atunci nu lucrez. Maine trebuie sa dau un poncho si o caciulita si nu pot sa ma dau batuta acum. Daca ma mai uit mult la poza cu modelul, cred ca o sa-mi iasa ceva macar asemanator. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Atunci spor sa ai din belsug si asteptam sa vedem ce frumuseti mai faci!! |
|
|