Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Koko, Flori, Dari, Felix foarte frumoase caciulile voastre!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| ce fel de caciulita ar merge la un ,,domnisor,, de 15 ani ? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce frumoase sunt! si haioase! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Dari,mamiBogdan,Marilum,Ana,Mihaela la fiecare in parte. Am reusit,cu chiu cu vai ,,sa-l trag''in poza.Este facuta seara si ochii au iesit rosii.
 Asa sta caciula pe capul lui. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce de caciulite frumoase! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/8/2013 Mesaje: 2
| buna tuturor,
ma bucur f mult ca exista aceasta comunitate. de ceva timp, am descoperit crosetatul si incerc sa fac cate ceva, dar recunosc ca merge destul de greu. nu stiu, poate nu am talent pentru asta sau poate trebuie sa exersez mai mult. inca nu mi-am dat seama care este problema pentru care nu prea imi ies modelele.
am facut un fular pentru baietelul meu si am incercat sa ii asortez caciulita din link-ul postat de ingerash la pagina 3 ( cea cu modelul saptamanii). toate bune, dar cand am ajuns la randul 13 si am lucrat cate 2 dc in fiecare spatiu de 1 ochi , caciulita s-a largit f mult si a inceput sa se increteasca si sa prinda aspect de palarie. asa ca m-am oprit pentru ca mai urmau serii de cate 2 dc facute in acelasi spatiu. prin urmare, am facut numai cate 1 dc in fiecare spatiu si dimensiunea a ramas nemodificata. am terminat caciulita in felul acesta, dar v-as ruga sa-mi explicati si mie ce nu am inteles de nu mi-a iesit dupa model.
va multumesc. |