Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Oana ce frumoase sunt caciulitele tale! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dari |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| ce de-a modele dragute, cea alba cu flori este intr-adevra deosebita, ma bate gandul sa ii fac si eu fetei dar astept sa vad cum ii iese lui ingerash imi place si cea cu urechi mai ales ca arata exact cum sunt lucrate odata cu caciulita si nu dupa
oana felitari pentru caciulite sunt frumoase |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Deja am facut jumate de caciula |
|

| Am mai terminat si eu o caciulita

|
|

| Dari,repet,e superba!
Ieri am terminat caciulita(azi am doua in lucru,sper pana deseara sa termin)Madalina e super incantata! ingerash attached the following image(s):

|
|

| Ce dulce este Mada,parca pe cum creste iti seamana tot mai mult Imi place la nebunie caciulita,imi spui te rog cum ai inceput partea de sus ca nu imi dau seama |
|

| dari wrote:Ce dulce este Mada,parca pe cum creste iti seamana tot mai mult Imi place la nebunie caciulita,imi spui te rog cum ai inceput partea de sus ca nu imi dau seama
Multumesc pentru complimente Partea de sus ...faci un lant de 5 ochi,cu ochi alunecat formezi cerc,apoi cu ochi alunecat te ridici in sus,lucrezi in cerc ,vreo doua-trei randuri si apoi inchei sus cate doi ochi odata...apoi faci lant de ochi,vreo 8 si cu ochi alunecat cobori in jos(iese codita ) Apoi de la baza incepi cu ata alba R1 2picioruse jumate,1 piciorus jumate si tot asa R2 2 picioruse jumate,2 piciorus jumate si tot asa R3 3 picioruse jumate,3 piciorus jumate si tot asa...continui cat crezi ca trebuie sa acopere crestetul Apoi lucrezi ochi asa cum sunt,iar in zona fruntii,faci un rand verde,iar la fiecare 10 ochi formezi o frunza(o ochi de lant,pe care te intorci cu ochi alunecati(de aceea dunga prinzi florile) Continui cu 1-2 randuri,apoi mai faci inca 2 randuri in piciorus dublu. Mult spor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| E superba Angel,foarte reusita |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| ingerash wrote:Multumesc pentru complimente Partea de sus ...faci un lant de 5 ochi,cu ochi alunecat formezi cerc,apoi cu ochi alunecat te ridici in sus,lucrezi in cerc ,vreo doua-trei randuri si apoi inchei sus cate doi ochi odata...apoi faci lant de ochi,vreo 8 si cu ochi alunecat cobori in jos(iese codita  ) Apoi de la baza incepi cu ata alba R1 2picioruse jumate,1 piciorus jumate si tot asa R2 2 picioruse jumate,2 piciorus jumate si tot asa R3 3 picioruse jumate,3 piciorus jumate si tot asa...continui cat crezi ca trebuie sa acopere crestetul Apoi lucrezi ochi asa cum sunt,iar in zona fruntii,faci un rand verde,iar la fiecare 10 ochi formezi o frunza(o ochi de lant,pe care te intorci cu ochi alunecati(de aceea dunga prinzi florile) Continui cu 1-2 randuri,apoi mai faci inca 2 randuri in piciorus dublu. Mult spor!
De obicei la genul asta de caciulite, eu lucrez caciula initiala si apoi aplic codita pe ea.
Ti-a iesit foarte frumoasa Ingerash ! Felicitari ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras ce frumoasa este! |
|

| AdrianaC wrote:
De obicei la genul asta de caciulite, eu lucrez caciula initiala si apoi aplic codita pe ea.
Ti-a iesit foarte frumoasa Ingerash ! Felicitari !
Multumesc sa sti ca mai usor ar veni dupa cum faci si tu.Am in plan alta caciulita,galbena cu frunze la urechi si o codita in crestet.
Multumesc,Anabella,Oanamaria |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Minunata caciulita,Ingerash! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dari,ingerash ,frumoase caciulile voastre |
|