Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Dianna wrote:Yaya,e foarte frumusica caciulita! Am facut si eu 2 caciulite...din resturi de fir ca nu mai am si trebuie sa ma aprovizionez.
va rog care puteti sa imi dati o schema la caciulita alba facuta de diana, va multumesc.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| vali horhoianu wrote:Am mai lucrat si eu ceva... vreau schema la cea dea 2-a caciulita, multumesc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Flavyafetitza wrote:
va rog care puteti sa imi dati o schema la caciulita alba facuta de diana, va multumesc.
poti s-a zici la ce pagina gasim caciula??? ,poate te pot ajuta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/24/2013 Mesaje: 4
| Flori1972. te rog sa ma ajuti cu adrese de unde se pot cumpara fire ieftine. Multumesc |
|
Inregistrat: 5/8/2013 Mesaje: 2
| buna tuturor,
sunt noua pe acest forum si incepatoare la crosetat. am descoperit crostetaul din intamplare, cand am cumparat o revista de profil din curiozitate. cum am timp liber, cum profit sa mai exersez. am facut un fular, o bereta pentru mine,am incercat modele de flori si cateva caciulite. cautand un model de sepcuta, am gasit acest forum. am inceput cu cititul de la capitolul 1 si am gasit un model de caciulita margareta pe care nu m-am putut abtine sa nu-l incerc. dupa ce ma lamuresc cum se ataseaza pozele, o sa va arat cum a iesit. deocamdata, pana imi formez mana, voi ramane la caciulite si sepcute.
si pe mine ma intereseaza de unde va aprovizionati cu fire si ce fel de fire folositi, mai ales pentru sepcutele de vara. eu am facut o sepcuta pentru baietelul meu, am luat un bumbac de la mercerie, dar este amestecat si cu acril si nu se lucreaza asa frumos cum vad in pozele voastre.
usor, usor, sper sa ajung sa crosetez si eu asa de frumos ca voi. o zi buna! |
|
Inregistrat: 5/6/2010 Mesaje: 80
| am terminat si eu o caciulita pentru fetita unei colege
Uploaded with ImageShack.us |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| alina |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| sunt perfecte |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc Ruth,Cristina |
|
Inregistrat: 4/17/2013 Mesaje: 3
| Buna ziua tuturor! Urmaresc de ceva timp minunatiile pe care le faceti. Sunteti minunate :* Va arat si eu cateva din ultimile palariute crosetate :)
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Sunt foarte frumoase! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Elena sant foarte dragutze se vede ca esti priceputa! |
|
Inregistrat: 4/17/2013 Mesaje: 3