Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buli te dai pe crosetat?
superbe modele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 182
| ma poate ajuta cineva cu o schema la modelul asta? crisa35 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ce model frumos si interesant. are cineva o schema sau un video? multumim crisa35 de model |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 182
| cu placere ligia si mie imi place foarte mult,poate ne ajuta cineva cu o schema |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2012 Mesaje: 17
| am crosetat si eu cateva caciulite dannyela attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/17/2013 Mesaje: 4
| Si eu am început sa crosetez, am lucrat o rochita pentru printesa mea de 7 ani si doua bluze mie. As pune poze dar sunt înceatoare. Acum sunt fascinata de rochite dar nu prea stiu cum sa le fac |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| fetelor puteti sa-mi explicati careva modelul acesta, si daca aveti si diagrama la rosa Ruth attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| alina sunt superbe fetelor chiar nu aveti nici una vreo idee despre modelul zis mai sus pana atunci sa va arat ce am facut
Ruth attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| In primul rand... frumoase creatiile voastre Am revenit si eu cu o bascuta viu colorata:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us |
|

Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Buna! Iata ca am crosetat si eu o caciulita din fir Angelica ! nelabodea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/8/2013 Mesaje: 33
| Cum oare se face aceasta caciulita? As vrea sa fac una fetitei mele de un anisor, dar nu stiu cum sa incep. Trandafirul-rosu, ma poti ajuta cu o idee? Uploaded with ImageShack.us

|
|
Inregistrat: 1/18/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor! sunt noua pe acest forum..va urmaresc de mult.am reusit sa crosetez si eu 3 caciulite,dupa filmuletele postate de voi de pe youtube.Dar ma puteti ajuta sa-mi explicati si mie cum se scade si cum se inmulteste?? ca vreau sa crosetez dupa diagrame [url] |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ruth uite un video,spor la caciulita superbe caciulitele!
Felicitari harnicutele pentru caciulite |
|
|