Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| serarg wrote:liliana multumesc,am vazut la cineva pe strada si cred ca am mers o statie pe jos in urma persoanei,pentru a ma uita la caciula,cat de discret am putut in seara asta incerc sa o explic Credeam ca numai eu fac de-astea Ceea ce ai facut tu, se numeste cantat dupa ureche, fara partitura (adica n-ai nevoie de schema). Asa fac si eu, cum mi-a spus o prietena draga. Si firul este superb. Cum se numeste? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| serarg wrote:liliana multumesc,am vazut la cineva pe strada si cred ca am mers o statie pe jos in urma persoanei,pentru a ma uita la caciula,cat de discret am putut in seara asta incerc sa o explic
Carmen, m-am amuzat inchipuidu-te in spatele persoanei respective, privind cu atentie modelul. Ce sa faci..defect profesional...modelele inedite ne atrag ca un magnet. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Serarg ,ce sapca interesanta ! |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| serarg ,a meritat sa urmaresti persoana respectiva ,ai facut o caciula super |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| macar voi nu ma credeti tra la la! ma bucur ca va place firul seamana cu sara, Glazenperle se numeste si l*am lucrat in 2 pe croseta 3.5 am inceput pe un cerc 10 1/2 pic duble(dat odata peste croseta si tras o data) r2:le-am dublat pe fiecare=20 oc r3:primul dublat,al doile nu,al treilea dublat,4 nu.....etc r4:primul dublat,2 .3 nu,4 dublat....etc r5:unul dublat,3 oc nu.....si tot asa r6:1 dublat,4 oc nu.... r7:1 dublat,urmatoarele 5 nu,al saptelea dublat/.....etc r8:1 dublat,6nu.... r9 si r10 le-am lucrat fara sa cresc r11:am impartit in doua lucrul si am lucrat jumatatea din spate cu pic 1/2 dublu,jumatate din ochiuri(cele din fata)cu pic duble in urmatorul rand tot asa,dar la piciorusele duble am luat cu firul din spate ,ca sa iasa gen"pe dos" dupa ce am avut 3 randuri in relief am mers dus-intors doar cu cele duble(partea din fata)avand grija sa prind la capat de cele din spate apoi la urmatorul am crescut,tot la piciorusele duble la 3 oc unul,am mai facut un rand si unul de picioruse1/2 duble de final,jur imprejur asta-i tot,dar ma repet,nu stiu sa explic in termeni....,daca nu intelegeti incerc sa desenez,dar va avertizez,pentru la scoala imi facea tata desenele spor sa veti,in maxim o ora e gata! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| flori1972 wrote:serarg ,a meritat sa urmaresti persoana respectiva ,ai facut o caciula super subscriu |
|
| Si pentru ca vremea nu vrea sa se indrepte si primavara se lasa asteptata am mai facut si eu 2 bascute (beretute) care au ajuns deja la posesoarele lor care au fost tare incantate.
Si mai am o "comanda" pentru una gri, am sa revin cu pozici.
|
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Crinutza,frumoase beretute! |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| crinutza,spor la berete!frumoase combinatii! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| CRina |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Serarg, extraordinara sepcuta! Multumim pentru acea urmarire "ca-n ale crosetatului" nu ca in filme! Si-apoi mersul pe jos....sti mai departe. |
|
| Insomnia, bat-o vina! Iata si beretuta gri:
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Crinutza, frumoase si interesante beretele! |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| crinutza ,harnicuta ,frumoase berete ai mesterit ,cum sa nu fie incintate posesoarele |
|
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| serarg wrote:liliana multumesc,am vazut la cineva pe strada si cred ca am mers o statie pe jos in urma persoanei,pentru a ma uita la caciula,cat de discret am putut in seara asta incerc sa o explic
stai linistita, eu am facut si poze la bluza unei doamne intr-un magazin... daca se intorcea femeia sau isi dadea seama ca i-am pozat bluza, ma trezeam si cu o poseta in cap ... si acum imi zic ca nu am scapare de la boala asta a lucrului de mana |
|
|