|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| dariaoana wrote:draga teea modelul e de aici de pe forum .sau cel putin sper ca am respectat diagrama adrinei de la caciulite crosetate toamna iarna pagina 17.acolo gasesti si tu diagrama
Multumesc frumos |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2009 Mesaje: 27
| Of am ametit deja cautand.Acuma vreau sa i fac Iuliei o caiulitza cu punctul acesta si nu stiu care e.are si Adriana o caciulitza la magazin asa ,am gasit si eu ceva asemanator. e cumva 2dc intr-un ochi.???????? ancutza attached the following image(s):

|

| AM GASIT EU IN SFARSIT. http://www.stitchdiva.com/custom.aspx?id=127 |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna m-am apucat si eu sa fac o caciulita dar nu-mi iasa...e prea mica...trebuie sa inmultesc?nu stiu ...va rog sa-mi explicati si mie |
|

| Am mai terminat o caciulitza de primavara. ancutza attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| ela02 wrote:buna m-am apucat si eu sa fac o caciulita dar nu-mi iasa...e prea mica...trebuie sa inmultesc?nu stiu ...va rog sa-mi explicati si mie
Ela, bine ai venit. Caciulitele se incep de sus, se face un lant de 4 ochiuri, se festoneaza cu picioruse (8), se lucreaza crescind cam asa: - al doilea rind faci cite 2 picioruse in fiecare piciorus din primul rind, - al treilea rind inmultesti un piciorus da unul nu, - al patrulea rind un piciorus da si 2 nu...) pina ajungi la circumferinta dorita si apoi se lucreaza drept.
Sfatul meu este sa "studiezi" un pic topicurile cu caciulitele si palariutele crosetate, fiecare mamica a pus la momentul respectiv citeva detalii despre modelul expus in Forum. Spor la crosetat! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| ancutza.. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17964
|  |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Imi place foarte mult prima caciulita postata de Adriana Ma ajuta si pe mine cineva cu explicatii Va roooog! |
|

| Nu stie nimeni??? Ajutooor! as fi vrut sa o fac zilele astea ca am ceva timp. |
|

| crinutza77777 wrote:Nu stie nimeni???  Ajutooor! as fi vrut sa o fac zilele astea ca am ceva timp. Eu doar modelul care l-am facut la Iulia la caciulitza rosie de mai sus il am daca vrei.La-m si pus aici pe site.Si de incheiat e incheiat cu scoici.Daca te ajuta cu ceva modelul meu sa imi spui. |
|

| Te rog daca ai timp macar primele randuri pentru ca nu stiu sa cresc decat cu picioruse simple |
|

| crinutza77777 wrote:Te rog daca ai timp macar primele randuri pentru ca nu stiu sa cresc decat cu picioruse simple Pai am inceput tot asa ca si kla celelalte doar ca nu am facut picioruse simple ci duble.deci am inceput cu 10 cred si apoi am tot crescut exact ca si la celelalte.Spor . |
|

| Dar cum iasa distanta aia intre ele.Fac un piciorus dublu si unul simplu sau cum ?Eu nu stiu sa lucrez nici modelul tau |
|
|
|