|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2009 Mesaje: 27
| Adriana sunt superbe.Imediat termin si eu prima caciulitza si o sa va arat.Cum faceti voi florile?Adriana imi plac cele pe care le faci tu cum sunt la pagina unu aici la cele de primavara,triple.Gasesc undeva explicatia??Eu am gasit pe you tube ceva dar nu sunt in mujloc asa de plne.Va rog daca stie careva sa imi dea un link. |

| Am terminat prima caciulitza.Nu e finisata ca azi e sarbatoare si eu nu cos.Poate ca e cam mare acul dar mie imi place ca asa am vrut sa fie mai rarutza. ancutza attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| felicitari e superba caciulica si bobonica ta..... si eu vreau sa ma apuc ssa-i fac nepotelei...dar inca nu stiu,am sa incerc ceva sper sa reusesc
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| E super caciulita pupicei la papusica mica |

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ancutza, e super si caciulitza si modelul! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| ancutza caciulita e tare frumoasa dar modelul e si mai si |
|

Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 27
| intr-adevar, caciulita e foarte reusita dar modelul e...superb ! sa creasca mare si sa fie sanatoasa...si ce bine-i sta ei cu floricica aia...felicitari... |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari, Ancuta! Ai o dulceata de fetita!
Fetelor, eu sunt batuta in cap! Eu nu imi dau seama cum sa fac modelul acesta, pe care l-a facut si Ancuta! Ancuta, cum treci de la un rand la altul? A pus Adrina si schema, dar eu tot nu imi dau seama!
|
|
| ne pregatim si noi din timp pt vara. myha84 attached the following image(s):

|
|

| Superbe si fetitza dar si lucrusoarele.Croseta cam ce nr e??Si ce fir folosesti ca noi dac suntem din BM poate gasesc si eu.De unde te aprovizionezi??Eu am fost la central si am luat ceva fir de www.coatsgmbh.de asta mi-a placut din ce avea acolo si croseta nu avea decat nr 5 mai mica nu era. |
|

| mamiemi wrote:Felicitari, Ancuta! Ai o dulceata de fetita! Fetelor, eu sunt batuta in cap! Eu nu imi dau seama cum sa fac modelul acesta, pe care l-a facut si Ancuta! Ancuta, cum treci de la un rand la altul? A pus Adrina si schema, dar eu tot nu imi dau seama!  Mai numa tare pricep la explicat dar incerc:fiecare rand trebuie sa fie incheiat adica sa inchizi cerculastfel incat modelul sa fie complet exact ca si in mijlocul randului adica sa nu inchizi cercul cu scoica langa scoica.ci daca ai inceput cu scoica la sfarsitul randului vei avea piciorus dublu sari peste doua si legi piciorusul simplu de scoica de la incaept cu ochi din ala sarit.adica nelucrat,nu mai stiu cum i zice,si pac ai inchis cercul si treci la randul urmator facand lant de 2 si incepi lucrul si tot asa.Nu stiu daca ai inteles ceva din stilul meu f meserias de a explica. |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| |
|
| ancutza wrote:Superbe si fetitza dar si lucrusoarele.Croseta cam ce nr e??Si ce fir folosesti ca noi dac suntem din BM poate gasesc si eu.De unde te aprovizionezi??Eu am fost la central si am luat ceva fir de www.coatsgmbh.de asta mi-a placut din ce avea acolo si croseta nu avea decat nr 5 mai mica nu era. si eu tot de la cental ma aprovizionez,pe croseta scrie 2.1mm. Firul nu stiu cum se numeste l-am vazut acolo si am cerut.Am vazut ca sunt si la Maramures dar sunt mai scumpe. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ancutza, nu prea am priceput, dar iti multumesc ca ai incercat! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ancutza,Myha |
|
|