Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am inceput si eu una.Cum se fac urechile ca ma holbez la poza de 5 minute?Sunt simple,se incepe de la 3 ochi si se inmulteste apoi la sfarsit bordura? |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Eu le fac ca si cum as incepe o caciulita, doar ca in loc sa cresc pe 6 raze, cresc doar pe 5.
Deci,
R1: 4 ochiuri de lant, 1 ochi alunecat in primul ochi, astfel incat se formeaza un cerc R2: in cercul format fac 5 picioruse simple R3: in fiecare piciorus simplu, fac 2 picioruse simple (ajungi la 10 ochiuri) R4: in primul piciorus simplu fac 2 picioruse simple, in urmatorul - doar 1 piciorus simplu si tot asa pana la sfarsitul randului (15 ochiuri) R5: in primul piciorus simplu fac 2 picioruse simple, in urmatoarele 2 picioruse - doar 1 piciorus simplu si tot asa pana la sfarsitul randului (20 ochiuri) R6: in primul piciorus simplu fac 2 picioruse simple, in urmatoarele 3 picioruse - doar 1 piciorus simplu si tot asa pana la sfarsitul randului (25 ochiuri)
Apoi inchid, presez "caciulita" astfel incat sa vina parte pe parte si o cos de caciulita.
Daca vrei o ureche mai rotunda, mergi pe 6 raze.
Sa ai spor ! |

| Am inceput-o anul trecut si i-a venit timpul sa fie si terminata! carla attached the following image(s):

|

| Multumesc! Multumesc Adriana,sa stii ca asa e bine cum ai scris si tu,la unele a mers cu 12 raze dar la altele doar cu 10 |

| multumesc |