Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mirela! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla multumesc |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adorabile caciuliteee.Felicitari dragele mele! andrushka,pot sa fac si eu o caciulita dupa twety a ta ? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Foarte frumoase caciulitele voastre !!!
Eu din pacate nu mai am cui sa fac astfel de caciulite, pentru ca ai mei copii nu mai vor sa poarte asa ceva, cica sunt mari, nu mai sunt bebelusi |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| AdrianaC wrote:Foarte frumoase caciulitele voastre !!! Eu din pacate nu mai am cui sa fac astfel de caciulite, pentru ca ai mei copii nu mai vor sa poarte asa ceva, cica sunt mari, nu mai sunt bebelusi Adriana odata cu cresterea copiilor,se schimba si preferintele.Nu stiu ce mai poti face pentru Andrei,dar pentru Alice sunt o gramada de optiuni(mai de domnisoara,nu sub forma de animalute). |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2013 Mesaje: 3
| Dragele mele ieri v-am admirat creatiile si m-am pus pe treaba...si am facut si eu ceva ..ast parerile voastre alexutza attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am mai postat eu una cu Tweety acum cativa ani,facuta de mine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| alexutza wrote:Dragele mele ieri v-am admirat creatiile si m-am pus pe treaba...si am facut si eu ceva ..ast parerile voastre foarte dragutza,la cat mai multe |
|
Inregistrat: 1/8/2013 Mesaje: 2
| salut fetele felicitari sunt noua si am o broscuta de doar 4luni mamei.vreau si eu sa fac o caciulita ptr bobocul meu sper ca nu va suparati daca fur si eu un model.. de fapt incerc ca s incepatoare... si nu inteleg cam nimic daca am nevoie de cva ...ma puteti si pe ajuta sunt indragostita de cea ce faceti .. si va admir toate modelele sunt minumate...daca nu reusesc va intreb ..multumesc anticipat
|
|
Inregistrat: 3/2/2013 Mesaje: 3
| dacrymary2 wrote:salut fetele felicitari sunt noua si am o broscuta de doar 4luni mamei.vreau si eu sa fac o caciulita ptr bobocul meu sper ca nu va suparati daca fur si eu un model.. de fapt incerc ca s incepatoare... si nu inteleg cam nimic daca am nevoie de cva ...ma puteti si pe ajuta sunt indragostita de cea ce faceti .. si va admir toate modelele sunt minumate...daca nu reusesc va intreb ..multumesc anticipat nici eu nu stiu f multe ...fac facand cu multa dragoste tre sa iasa ceva
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| ...hello kitty timea attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/8/2013 Mesaje: 2
| am revenitdupa multa munca... si la cap incerc ca sa pun si eu poza cu caciulita ... palariuta... nici eu nu stiu ce mi a iesit.. asta e astept parerile voastre dar ci critici..
eu sunt noua ...cica cu am voie sa trimit privat sunt din austria krems.... dacrymary2 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Caciulita frumoasa,bebelina.......minunata.Daca inceputul este asa, da-i bataie esti pe drumul cel bun. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Caciulita calut si Minnie timea attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ultimele caciulite facute de mine. alimami attached the following image(s):
|
|
|