Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Caciulita noastra Hello Kitty, dupa modelul ghiozdanasului de gradinita, mii de multumiri Adrianei pentru explicatii mama Alessiei attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Mama Alesiei, ti-a iesit...Superba! S-o poarte sanatoasa proprietara! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa o poarte cu drag Alessia. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce draguta este ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ce faine sunt! Ar trebui sa-i fac si eu Mirunei, dar nu mai am timp. |
|

| Vai fetele, Kale, Anabella, Oana, Dana ma bucur ca v-a placut caciulita mi-a trebuit mai mult timp sa fac si sa montez urechi, ochi, nas si mustati decit sa fac caciulita dar a meritat efortul, Alessia e tare incintata Fetele, sa aveti spor la |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Mama Alessie,ce frumoasa este caciulita! ,acuma lucrez si eu una pt. o bebica |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Gata si caciulita mea
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| iui ce scumpica e |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 98
| buna mamici de pitici e superba caciulita mi-as dori si eu pt bubulina mea, pb e ca nu stiu sa lucrez prea bn cu croseta si nu intel ce ati scris voi acolo dak puteti sa imi expl asa ca la prosti ati inceput de sus?am mai facut si eu bascute da din prostie adik am inceput de sus cu un lant de 5 sa sp dupa care am mers rotund si am inmultit unde mi sa parut mie sa se mareasca dar nu iese asa frumos.....ma ajutati si pe mn va roggg |
|

| Dari felicitari , ti-a iesit foarte frumoasa , s-o poarte sanatoasa pitica
Laura pentru a face caciulita se incepe cu 4 ochi de lant, care se inchid in cerc cu 1 piciorus alunecat R1: cresti in fiecare ochi de lant (in fiecare faci cite 2 picioruse duble) R2. cresti la fiecare 2 ochiuri (1 piciorus dublu in primul ochi, in urmatorul faci 2 picioruse duble, iar 1 piciorus dublu, 2 picioruse duble si tot asa pina la sfirsitul rindului) R3. cresti la fiecare 3 ochiuri (piciorus dublu, piciorus dublu, 2 picioruse duble si tot asa) R4. cresti la fiecare 4 ochiuri s.a.m.d. Masori capul copilului si, cind ajungi la largimea dorita, mergi drept.
Urechile se fac cum a explicat Adriana (ch - ochiuri de lant, sc - picioruse simple, dc-picioruse duble); Spor sa ai Laura si daca ai nelamuriri, suntem pe aici
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Adriana a explicat cum se fac urechile,cred ca Laura vrea sa stie cum se face caciulita |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari,scumpa rau si nasturelul e de mare efect |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| O caciulita proapat terminata. Imi place tare mult cum a iesit, sper sa va placa si voua.
 |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| E superba! S-o poarte cu drag Raluca.` |
|
|