|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sumana,daca ati sti cate am facut si le-am dat fara poze.... |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| si eu cu ceva....
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| serag felicitari faci niste minunatii sunt superbe toate cred ca o sa incerc si eu una sa vad daca imi iasa si daca o sa ma lase bebita sa crosetez |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Vali la prima caciula, am vazut ca ai si fular, no...setul asta e preferatul meu |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| d-na vali,ce frumuseti! |
|
| Liliana da am si fular cu hairpin! Eu nu fac poze bune culoarea reala este rosie! adica asa...
si pentru tine special si nu numai inca 2 crocodile!!
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Carmen, cunoscandu-ti ritmul, te cred ca au plecat fara poza. Felicitari si spor la vanzari Doamna Vali, sunt superbe toate (le-am luat pe toate la rand in album ) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Superbe toate,dar fularul hairpin m-a dat gata! |
|
| Vali am tot vazut chestii cu hair pin si mi-am liuat si eu inainte de Craciun o furca din aia, inca una desteapta reglabila si ambele parti detasabile. Am experimentat un fular si dupa ce te obisnuieti putin merge super. Dar am si eu cateva intrebari. Tie nu ti se intampla sa scapi cate un fir cand unesti benzile? Eu m-am enervat de numa, ca a trebuit sa refac aproape un sir intreg, ca dupa ce am terminat am vazut ca am scapat cate un firicel... Si alta chestie e cum masori? Adica daca vrei o anumita lungime de unde sti cate bucle sa faci? M-as gandi la chestii mai complexe, o vesta sau ceva de genul, dar n-am idee cate bucle am nevoie.
Merci mult! |
|
| Pcinfo ma bucur ca ai avut curaj. Eu cred ca ai vazut la topicul meu am facut si veste cu benzi verticale 6 in total! Masor cite bucle am in 20 cm si fac socoteala . Am avut si 250 bucle, depinde de fir (eu am lucrat in general cu croseta 3.5) Spre exemmplificare ca sa nu ma dezmit atasez un set asa....pe ultima suta a anului:
la fular am avut 210 late. Da mai scapa si la mine si daca sunt departe il trag cu croseta pe mijloc! |
|
| d-na vali,superb setul! |
|
| Superbe caciulitele si seturile |
|
| vali horhoianu wrote:Pcinfo ma bucur ca ai avut curaj. Eu cred ca ai vazut la topicul meu am facut si veste cu benzi verticale 6 in total! Masor cite bucle am in 20 cm si fac socoteala . Am avut si 250 bucle, depinde de fir (eu am lucrat in general cu croseta 3.5) Spre exemmplificare ca sa nu ma dezmit atasez un set asa....pe ultima suta a anului: la fular am avut 210 late. Da mai scapa si la mine si daca sunt departe il trag cu croseta pe mijloc!
Merci mult de raspuns... asa ma gandeam si eu sa fac, dar am zis sa intreb mai intai. Nu am facut decat un fular din ceva resturi pana acum, si mi se pare chiar relaxant. Cred ca e interesant sa combini latimile, sa te joci cu culori etc. Am sa experimentez si eu (cand?!?! vom vedea ) |
|
| In primul rind multumesc tuturor de urari! Va si va doresc un An nou cu bucurii!
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Carmen, felicitari pentru incercare , sper sa ne arati si noua (sau ai postat si nu am vazut eu?). Doamna Vali, fiecare lucrusor facut de Dvs. e minunat. |
|
|