Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frumoasa caciulita Dalimana Si ce fetita ochioasa si scumpa! |
|
| dalimana wrote:nu se prea intelege modelul, dar promit ca fac o poza sa se vada
Iubita,stii cumva daca se gasesc mai tot timpul fire la magazinul acela de la filatura? As da o fuga la Buzau sa iau si eu cate ceva.M-ar interesa in primul rand un fir alb mai subtirel.Merci. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| Mimi, inca nu stiu programul lor, dar pana la pranz sigur e deschis.........in weekend, chiar nu am idee.
Asa cum am promis, o poza cu modelul caciulitei
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2007 Mesaje: 82
| Foarte frumoasa caciulita, si binenteles modelul este mult mai frumos |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| multumiri si tuturor! |
|
| La caciulita alba pe care am facut-o mai sus i-am mai facut o floare tricotata.
|
|
| Oanacatalina, caciulita e si mai si acum!
Pupici la printesa |
|
| Merci mult, am s-o pup. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Oanacatalina, e tare frumoasa caciulita, ce sa mai zic de model?! |
|
| Va multumesc |
|
| [quote=oanacatalina] Am pus 90 ochiuri si am lucrat primele randuri 2 pe fata si 2 pe dos apoi modelul urmator:
R1: *3 ochiuri pe dos, 2 pe fata* si se repeta de la * la * , pana termini randul R2: se lucreaza cum se prezinta (adica ochiurile pe dos, pe dos si cele pe fata, pe fata) R3: *3 ochiuri pe dos, 1 jete, 1 scazatura* si se repeta de la * la * R4: se lucreaza cum se prezinta R5: *3 ochiuri pe dos, 1 scazatura, 1 jete* si se repeta de la * la * R6: se lucreaza cum se prezinta
Dupa care se repeta de la R3 la R6 pana se termina caciulita.
In ceea ce priveste scazaturile,am facut la inceput si la sfarsit de rand, am luat modelul de pe forum nu mai stiu de la cine. [/quote |
|
| IMI EXPLICATI SI MIE VA ROG CE INSEAMNA 1 JETE... VREAU SI EU SA FAC CACIULITA FETITEI MELE DE 3 ANI
|
|
Inregistrat: 11/11/2008 Mesaje: 28
| rebecca un jete inseama sa rasucesti firul dupa andrea fara sa il lucri
"Este un ochi montat "din mers", in timpul lucrului.
Pentru a face un jete este suficient sa dati firul dupa andreaua din dreapta, iar pe dosul lucrului sa il lucrati." sper ca te-am ajutat
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Kiki wrote: Si Leut, ma pregatesc de o fetita ... peste vreo 2-3 ani Kiki,uite peste ce am dat!Iute,ca expira timpul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Am terminat si eu o caciulita.
|
|
|