Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| frumoase caciulitele diana,cea rosie chiar se vede ca ai gresito dar nu'i bai,asa inveti |
|
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| ailemac,raluca sunt minunate si caciulitele voastre,foarte practice si de efect sa le poarte sanatoase piticele |
|
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| diana vad ca esti rapida.nu te descuraja din prima nici mie nu-mi iese dar incet incet o sa devenim mai experimentate, |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| diana a iesit super zic eu, scuza-ma draga mea ca nu am reusit sa o intreb pe mami |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Multumesc mult Ruth, Laly si Mimisor. Am inceput alta acum, sper sa nu mai gresesc si la asta. Cea rosie am terminat-o, ii vine bine, e o idee mica, dar mai merge inca putintel... Se vede greseala si pe cea in degrade, e destul de mare si chiar in fata, dar... ce sa fac si eu, invat in continuare. Ruth, nu-ti face griji, am reusit si am invatat acum cum se fac. Acum mi-am facut iar un stoc de ate si pentru fetite si pentru baietel, asa ca timp sa am sa mai mesteresc cate ceva.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
|
Aceste caciulite sunt facute tot anul trecut! |
|
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| larisuka f.frumoase caciulitele tale.imi place in mod spacial cea mova daca poti sa-mi zici un pic cum vine si cum ai scazut sus.intre torsade sunt un ochi sau doi pe dos? |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Larisuka foarte reusite caciulile. |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ceva usor, din resturi... |
|
| heeeei, a disparut butonul attach |
|
| incerc din nou, sa vedem daca merge |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| cu ajutorul tuturor celor care au postat explicatii pe acest forum, si carora le multumesc din suflet, am reusit si eu sa termin o caciulita pentru fetita mea, chiar daca am desfacut-o de cateva ori pana a fost gata. stiu ca se mai observa greseli pe ici colo dar sper ca urmatoarele sa arate mai bine. catalinap attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 64
| frumoasa
cine are ceva modele mai simple pt caciulite de primavara? |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Catalina frumoasa caciulita !
|
|