Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| Fetelor, as dori sa stiu si eu daca dupa baita le puneti copilasilor vostri caciulite (din bbc subtire) pe cap. Fetita mea are parul marisor si nu prea mai sta ea nici cu caciulita pe cap dar nici sa-i usuc parul cu foenul nu vrea asa ca o usuc cu prosopul insa porii tot raman deschisi o perioada. Cum procedati voi? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu nu i-am pus caciulita pe cap decat dupa ce uscam bine parul. Parerea mea e ca aceasta caciulita pusa atat de repede pe cap nu va face decat sa tina si mai mult timp parul ud. Cat a avut parul mai micut il uscam si eu prin frecare cu prosopul. Cand a mai crescut parul am incercat cu foenul. Intai frecam tot cu prosopul de adunam cat mai multa apa si apoi cu foenul. Recunosc ca nu prea statea si de multe ori o tinem cu forta daca nu reuseam s-o pacalesc dandu-i ceva de facut(sa "citeasca" pe o carte, sa se joace cu o jucarie preferata, sa usuce ea la randul ei papusa..). Problema am cam rezolvat-o cam mi-am cumparat mie o perie cu jet de aer. O folosesc si acup mai mult pentru ea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu nu-i usuc niciodata parul din mai multe motive, unul din ele fiind ca nu-i place deloc uscatorul. Ii pun dintotdeauna caciulita peste noapte iar dimineata e gata uscat (bineinteles ca il sterg bine cu prosopul inainte) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu le sterg bine perisorul cu prosopul si ii usuc cu feonul , le place mult si nu le pun caciula . As opta pentru asta doar in cazul in care nu am caldura |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu nu i-am pus niciodata caciulita dupa baie ...deh, mama denaturata ce sa zic..e adevarat ca nici nu a racit niciodat multumesc lui dumnezeu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fara caciula, doar parul sters cu prosopul. Nu avem cine stie ce plete e adevarat, dar nici caciulita nu o mai folosim de foaaaarte mult timp. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nici noi nu folosim caciula,stergem doar parul cu prosopul,in casa e cald si nu cred ca necesita caciula. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| Multumesc mult pt. raspunsuri. V-am intrebat pt. ca sapt. trecuta dupa baita fetita mea se tot tragea de o ureche si nu ma lasa sa o ating (desi am grija sa o sterg de apa in urechi). ORL-ista mi-a spus ca are o otita seroasa (faza incipienta) si mi-a indicat sa-i fac aerosoli. Am luat aparatul, am reusit sa fac aerosolii tuturor papusilor si jucariilor din casa mai putin fetitei mele care nu sta cu masca pe fata nici sa o pici cu ceara, asa ca m-am infiintat din nou la cabinet. Din fericire totul s-a rezolvat cu bine, nu mai are nimic insa m-am gandit ca ar putea avea o legatura cu parul umed. Eu o lasam cu caciulita pe cap toata noaptea (dupa ce o uscam in prealabil cu prosopul). Am intrebat-o si pe dr. daca are vreo legatura si mi-a spus ca nu. Pot sa-i las caciulita pe cap daca nu e uscata bine, dar sa i-o scot dupa 2-3 ore dupa ce s-au inchis bine porii. Pupici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| eu nu i-am pus caciulita dupa baita..am asteptat sa se usuce parul si apoi acum ca este mare....nu-i mai pun deloc caciulita..se uscuca parul repede ..o sterg cu prosopul ..in casa este cald. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi: Sters bine cu prosopul + uscat cu feonul = fara caciulita. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Roxanel wrote:Noi: Sters bine cu prosopul + uscat cu feonul = fara caciulita.
La noi= ca la voi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La noi: uscat cu prosopul. Ce caciulita la noi, si afara merge fara caciulita! Doar daca este ploaie si vreme foarte rece.Dupa baie nu folosesc (adica sotul ca el este acela care face baitza )niciodata si asa nu-i prea place spalata pe cap daca ar fi trebuit sa-i pun si caciula |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Uneori, da! Cu caciulita! Mai ales la ai mei unde nu are centrala si termostat; doar repartitoare. E mai frig si prefer sa previn! |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Roxanel wrote:Noi: Sters bine cu prosopul + uscat cu feonul = fara caciulita.
Si la noi la fel! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu nu i-am pus niciodata caciulita dupa baie....de fapt nu i-am pus niciodata caciulita pe cap in casa...Bine,la noi sunt vreo 25 de grade(nu prea am ce face sa mai scad putin,ca avem repartitoare si daca dam mai incet caldura,se racesc de tot caloriferele Deci avem de ales:ori la 25 ori inghet:102: ). |
|
|