Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| kale mai ai de asteptat pana-mi vine randul ...este pentru un cadou,mai trebuie sa-i fac si fular |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe caciuli am vazut pe aici bravo harnicutele!
Eu la ora asta cica invat sa fac o caciula cu acest model
sper sa iasa ceva |
|

| ingeras,este super modelul,totul este sa prinzi smecheria,este un model super pentru doua culori |
|

| serarg wrote:ingeras,este super modelul,totul este sa prinzi smecheria,este un model super pentru doua culori
Daca ai vedea cat ma chinui si desfac si iar fac dar nu ma las....trebuie sa o fac numai cu o singura culoare,maron.
|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Ingerash, eu chiar acum lucrez o portiune din rochita nora-mi cu acest model...si...m-am pris cum sa fac asta circular (nu-mi plac deloc cusaturile!!!).In filmulet doamna tine ciudat (pentru noi) firul si-l ia altfel. Eu tin firul pe aratatorul mainii stangi. Pentru lucrul drept (necircular) eu pun jeteul si alunec ochiul pe dos si lucrez impreuna din fata spre spate ochiul pe fata impreuna cu jeteul pus in randul anterior. Si asa se face pe ambele fete. Dar acum, am descoperit cum pot face acest lucru ...circular!. La un rand fac ceea ce am spus mai sus, iar la randul urmator pun jeteu inaintea ochiului pe fata si lucrez pe dos ochiul pe dos impreuna cu jeteul lui. Trebuie sa ai grija la numarul de ochiuri puse, pentru ca modelul da foarte multa...largime! |
|

| KALE wrote:Ingerash, eu chiar acum lucrez o portiune din rochita nora-mi cu acest model...si...m-am pris cum sa fac asta circular (nu-mi plac deloc cusaturile!!!).In filmulet doamna tine ciudat (pentru noi) firul si-l ia altfel. Eu tin firul pe aratatorul mainii stangi. Pentru lucrul drept (necircular) eu pun jeteul si alunec ochiul pe dos si lucrez impreuna din fata spre spate ochiul pe fata impreuna cu jeteul pus in randul anterior. Si asa se face pe ambele fete. Dar acum, am descoperit cum pot face acest lucru ...circular!. La un rand fac ceea ce am spus mai sus, iar la randul urmator pun jeteu inaintea ochiului pe fata si lucrez pe dos ochiul pe dos impreuna cu jeteul lui. Trebuie sa ai grija la numarul de ochiuri puse, pentru ca modelul da foarte multa...largime!
Multumesc pentru explicatii la o caciula dama cati ochi sa pun pe andrea?Firul este subtirel. |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Faci esantion intai (depinde de ata si numarul andrelei), iar marginea (inceputul) o pui pe o andrea cu un nr mai mic, si faci macar un 2 cm de 1/1 sau 2/2. Apoi imediat in randul urmator schimbi andreaua si incepi modelul:jeteu, ochi alunecat (cel pe dos), 2 impreuna pe fata, prin fata. Daca nu o faci circular, vei repeta pana la inaltimea dorita, apoi repartizezi scaderile in 6 sau 8 raze (vezi la cat se imparte exact numarul de ochiuri pus) |
|

| Multumesc Chestia este ca vrea caciula cu o margine mai strasnsa pe frunte cu 2 ochi fatza,2 dos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mult spor Mihaela!! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| serarg felicitari ! deci tot tompulpe ac trebuie sa ai 40 ochiuri ?pentru ce marime ai pus 40 oc ? |
|

| am facut-o pentru adult,dar este un fir grosut si moale! am sa-i fac poze |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| bine asteptam |
|

| in realitate arata mai bine serarg attached the following image(s):