Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Verusca, sunt superbe seturile! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2010 Mesaje: 78
| Sa va arat ce set am gasit la rusoaice !! M-am uitat la schema de la caciula de ma dor ochii merryl attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| merryl wrote:Sa va arat ce set am gasit la rusoaice !! M-am uitat la schema de la caciula de ma dor ochii super,merita incercata |
|
| Modele.... merryl attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 6
| Buna fetelor,
Vreau sa fac caciula de la pag. 1, postata de Carla (are si explicatii la pag 19),dar nu inteleg aici : "Cand piesa masoara 4 cm se inmulteste cu cate 1 ochi intre toate modelele ". Am inceput pe esantion cu patent 25 och plus 3 de la sfarsitul borduri.Daca ar trebui sa inmultesc,la 28 de och ii corespund 4 modele,cate och ar trebui sa fie la sfarsit ??
Multumesc frumos pentru ajutor. |
|
| Buna fetelor,
Vreau sa fac caciula de la pag. 1, postata de Carla (are si explicatii la pag 19),dar nu inteleg aici : "Cand piesa masoara 4 cm se inmulteste cu cate 1 ochi intre toate modelele ". Unde anume se inmulteste (la care ochi anume ).Se continua pana se ajunge la final cu modelul de la R1,si pe fata si pe dos sau pe dos se lucreaza normal ca la R2 si R4? Am inceput pe esantion cu patent 25 och plus 3 de la sfarsitul borduri.Daca ar trebui sa inmultesc,la 28 de och ii corespund 4 modele,cate och ar trebui sa fie la sfarsit ??
Multumesc frumos pentru ajutor. |
|
Inregistrat: 7/4/2010 Mesaje: 37
| am facut si eu caciuli turban
cica elena attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| cica elena wrote:am facut si eu caciuli turban
Felicitari! Ai o schema la ele? |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase |
|
| Ce frumoase sunt! Si eu vreau schema Un model merryl attached the following image(s):
|
|
| Gabyta,ajutor
Te rog frumos sa ma ajuti cu caciula de la pag 19, pt fetita ta. Incerc de o saptamana sa o fac si nu ma descurc de la partea unde se inmulteste.
Multumesc.
|
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ultimele realizari verusca attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/20/2013 Mesaje: 17
| Felicitari,aveti niste maini magice,v-am felicitat si la cele de copii dar astea sunt mai frumoase,de 2 luni de zile m-am apucat sa invat sa tricotez de la zero asa cand am timp liber insa e greu daca nu ai de la cine sa inveti,vin si aici cu aceiasi rugaminte daca se poate postati si modul de lucru la ce faceti pentru incepatoare,asteptam cu mare interes. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari pentru fiecare relizare ! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| |
|
|