Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2007 Mesaje: 121
| Olimpia wrote: buna fetelor....imi place aceasta bereta dar nu stiu cum sa o fac.... poate voi stiti sa imi spuneti. Ati reusit sa aflati modelul? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2013 Mesaje: 92
| ce frumoase sint! te rog frumos, daca ai putea sa-mi spui cum ai facut primele doua berete? MULTUMESC! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ok, am mai explicat pe undeva pe traseu dar nu strica inca o data...eu pun de obicei 80 de ochiuri pe andrele nr 3 sau 3,5, depinde de fir, lucrez banda elastica un ochi pe fata, unul pe dos atat cat vreau sa fie de lata dupa care inmultesc din 2 in 2 ochiuri si schimb si andrelele cu o jumatate de nr. sau chiar un nr mai mare, lucrul va deveni mai evazat, mai larg, modelul de la cele doua bascute e un rand pe fata lucrului numai punct lenes, pe dos se lucreaza normal, apoi pe fata lucrului se scad 2 ochiuri si imediat se creste prin adaugare pe andrea a unui ochi, pe dos normal, pe fata, din nou punct lenes si asta e modelul...se lucreaza cat de mult vrei sa fie de ,,atarnatoare,, pe cap si apoi, pe dosul lucrului se scad 2 cate 2 ochiuri pana ce se ajunge la jumatatea nr de ochiuri, se mai lucreaza vreo 4-5 randuri un ochi pe fata, unul pe dos si iar se vor scadea 2 cate 2 ochiuri, urmatorul rand va fi numai pe fata si iar, pe dosul lucrului se scad ochiuri ca sa ramana vreo 5-6 pe care le scadem toate odata si..gata |
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Verushka, felicitari! Le scoti pe banda! Multumim frumos si pentru explicatii! |
|
Uploaded with ImageShack.us |
| citeva caciulite facute de mine! cu ajutorul vostru! |
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| am mai facut: verusca attached the following image(s):
|