Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| dupa imagini ligia27 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Ligia,sa o porti sanatoasa
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iese super caciula cu torsade |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| ligia27 wrote:dupa imagini Multumesc! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Bravo! E superba |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Ligia foarte reusita. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2012 Mesaje: 19
| buna fetelor....imi place aceasta bereta dar nu stiu cum sa o fac.... poate voi stiti sa imi spuneti. Olimpia attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/4/2013 Mesaje: 2
| Stie cineva cum se poate face partea de dupa torsada? Torsada este o fasie dreapta? Vreau sa fac aceasta caciula cadou soacrei. Va rog sa ma ajutati.Multumesc. clami attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/25/2013 Mesaje: 1
| buna fetelor,felicitari pentru minunatiile lucrate de voi va rog daca ma puteti ajuta cu modelul de fagure |
|
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ligia superba caciula,indiferent daca o faci de o culoare sau asa cum ai facut tu e geniala.m-am uitat si la celelalte modele de inspiratie ce ai pus sunt bestiale, acum nu stiu pe care sa o aleg dar ceva tot o sa fac,cred ca pana la urma le fac pe toate |
|
Inregistrat: 2/1/2013 Mesaje: 4
| Buna ziua si bine v-am gasit! Cautand pe internet un model de caciula , am dat din intamplare de acest site si am fost tare incantata sa gasesc aici tot ce-mi trebuie . Tin sa va multumesc tuturor pentru modelele postate si detaliile date pe intelesul tuturor! Am facut si eu o caciula , si anume cea care are explicatii date la pagina 24 si .... mi-a iesit , nu ma asteptam. Va pupacesc pe toate si va urez un sfarsit de saptamana minunat! As fi vrut sa postez poze cu produsul finit , dar abia azi mi-am facut cont aici si nu stiu cum , trebuie sa cercetez mai intai. July attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| bravo ffff frumoasa |
|
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| july super |
|
Inregistrat: 2/1/2013 Mesaje: 4
| Am facut inainte de sarbatori si un fes copilei mele, nu e cine stie ce , dar mie imi place modelul. De fapt caciula mea e tot aceeasi culoare , dar nu stiu de ce nu mi-au iesit fotografiile bine July attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Imi place foarte tare modelul tau , poti sa-mi dai mai multe detalii , te rog? |
|
|