Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2010 Mesaje: 65
| ...dar daca ma puteti ajuta cu a opta caciulita mov cea cu canac ar fi suuper...va multumesc... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| cristinelu wrote:...dar daca ma puteti ajuta cu a opta caciulita mov cea cu canac ar fi suuper...va multumesc... se lucreaza rotund de la varf in jos se incepe pe 10 ochi care se distribuie pe 4 ace cu doua varfuri.Se lucreaza modelul M1,repetat de 5 ori pe rand.Cand sunt destui ochi se schimba pe ace circulare.Dupa ce termini M1 sunt 110 ochi pe ac.Un rand pe fata,scazand in acelasi timp 22 ochi astfel:*3 ochi fata,2 ochi impreuna pe fata* se repeta pana raman 88 de ochi pe ac.Se schimba pe ac circular mai mic(3,5) si se lucreaza 2 pe fata,2 pe dos 6 cm,se incheie luand ochii pe fata impreuna,ochii pe dos impreuna |
|

| carla wrote: se lucreaza rotund de la varf in jos se incepe pe 10 ochi care se distribuie pe 4 ace cu doua varfuri.Se lucreaza modelul M1,repetat de 5 ori pe rand.Cand sunt destui ochi se schimba pe ace circulare.Dupa ce termini M1 sunt 110 ochi pe ac.Un rand pe fata,scazand in acelasi timp 22 ochi astfel:*3 ochi fata,2 ochi impreuna pe fata* se repeta pana raman 88 de ochi pe ac.Se schimba pe ac circular mai mic(3,5) si se lucreaza 2 pe fata,2 pe dos 6 cm,se incheie luand ochii pe fata impreuna,ochii pe dos impreuna
mii de multumiri d-na Carla...pupici..noapte buna...va raman datoare.....multumesc inca o data... |
|

| Am sa postez caciulitza si aici..ca sa fie ok....e aceeasi caciula...doar ca i-am pus si un motz... va pup... cristinelu attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| cristinelu wrote:Am sa postez caciulitza si aici..ca sa fie ok....e aceeasi caciula...doar ca i-am pus si un motz...  va pup... Foarte dragut :) Pana la urma care e descrierea pe scurt a modelului- poti sa-mi zici? mersi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Si caciula mea . mariana71 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Wow Mariana, ce frumoasa este!! Felicitari, chiar imi place!! Cristinelu, chiar a iesit foarte bine caciulita! Felicitari fetelor! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mariana |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 139
| marianaaaaaaaaa71, te rog, cum ai lucrat-o? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Felicitari Mariana
Astept si eu explicatiile ...sper sa ai curand vreme...noi asteptam |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa caciula |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mariana e superba caciulita!Felicitari! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Am facut si eu o caciula, pentru par lung. Sper sa se vada in foto, am realizat abia acum, cand am postat, ca am pus caciula pe canapea neagra si culoarea caciulii este tot neagra

Sunt sigura ca putea iesi mai "aratoasa" cu alte culori sau nasturi, dar mie imi place asa, simpla, pentru ca mi se asorteaza cu hainele sport si e facuta numai pentru zilele cand imi prind parul in coada. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte interesanta caciula |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumoasa vrem sa o vedem si la purtator!! |
|
|