Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mami_de_Robert wrote:nu am vazut subiect cu caciuli crosetate  de asta le-am postat aici... Le gasesti aici |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/30/2010 Mesaje: 26
| Va rog din suflet cine ma poate ajuta cu modelul de la caciula sau basca pusa de carla cea mov de la inceput |
|

| Raresuca wrote:Va rog din suflet cine ma poate ajuta cu modelul de la caciula sau basca pusa de carla cea mov de la inceput Ai explicatia aici |
|

Inregistrat: 1/30/2010 Mesaje: 26
| Multumesc carla dar nustiu sa citesc modelul daca ai putea sa mi-l traduci ti-as fi recunoscatoare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu l-as vrea descifrat , e draguta foc caciulita mov , cred ca se potriveste si la fetite mici ... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| http://i289.photobucket.com/albums/ll230/bad1979/Farqinamn020.jpg
pentru cine nu stie modelul. andrele de 4.Pentru 7 frunzulitze se pune 71 de ochi. se lucreaza 6 randuri pe dos. 1 rand.4 pe dos,1 pe fatza,1 se inmulteste,1 pe fatza 1 se inmulteste,1 pe fatza,7 pe dos si iar 1 fata,1 inmultit,1 fata,1 inmultit,1 fata si 7 pe dos pana ajungem la capat,la capat trebuie sa ne ramana tot 4 ochi. cand ajungem pe dos lucram numai pe dos. al2-lea rand.4 pe dos,2fata,1inmultit,1fata,1inmultit,2fata,7 pe dos si tot asa pana la capat,la capat tot 4 trebuie sa ramana. AL-3-lea rand.4 pe dos,3fata,1inmultit,1fata,1inmultit,3fata,7pedos. lucram pana cand in mijlocul frunzei se face 8 gauri,dupa aia incepem sa scadem.dupa ce terminam de scazut se ajunge tot la 71 de ochi cu cat am inceput,se mai impleteste 10 randuri pe dos si inchidem. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ebuli.scumpo harnica mai esti! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Anabella wrote:Ebuli.scumpo harnica mai esti!
subscriu |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu am facut aceeiasi caciulita numai ca frunzele le-am mai lungit un pic
ligia27 attached the following image(s):
![p30-03-10_12-44[1].jpg](/i.ashx?a=23420)
|
|
Inregistrat: 7/6/2010 Mesaje: 23
| Ligia frumos modelu dar te rog zimi si mie pe cati ochi ai inceput si dupa ce lucrezi bentita aceia elastic mai cresti nr de ochi cand incepi modelu? |
|

| si mie mi-ar place o caciula din asta mai largutza,oricare din modelele astea Explicatiile le gasiti in paginile de aici carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2010 Mesaje: 65
| Buna seara fetelor... si va multumesc foarte mult pt mesaje..ma bucur ca va place poncho-ul..a iesit bine...zic eu... D-na Carla...multumesc pt raspuns...dar as vrea traducerile in romaneste...e destul de greu de tradus... va multumesc...mult.. |
|

| cristinelu wrote:Buna seara fetelor... si va multumesc foarte mult pt mesaje..ma bucur ca va place poncho-ul..a iesit bine...zic eu... D-na Carla...multumesc pt raspuns...dar as vrea traducerile in romaneste...e destul de greu de tradus... va multumesc...mult.. Cu placere,si eu vreau sa-mi fac una,eu spun sa alegi tu una si sa incerc s-o traduc,poate ne mai ajuta si altcineva.E mult sa le traducem pe toate odata oricum vrei numai una la inceput |
|

| carla wrote:Cu placere,si eu vreau sa-mi fac una,eu spun sa alegi tu una si sa incerc s-o traduc,poate ne mai ajuta si altcineva.E mult sa le traducem pe toate odata oricum vrei numai una la inceput Buna seara d-na Carla..am ales-o pe a zecea de la stanga spre dreapta...cea crem cu elastic facut la margine pe urma punct lenes.. va mutumesc pt ajutor...si astept sa imi trimite-ti explicatia pt ca deja am inceput si m-am cam impotmolit..dupa elastic...cand apar frunzulitele... |
|

| i-am dat de capat... cand e gata am sa v-o arat..pupici..cristinelu wrote:Buna seara d-na Carla..am ales-o pe a zecea de la stanga spre dreapta...cea crem cu elastic facut la margine pe urma punct lenes.. va mutumesc pt ajutor...si astept sa imi trimite-ti explicatia pt ca deja am inceput si m-am cam impotmolit..dupa elastic...cand apar frunzulitele... |
|
|