Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Geanyna bravo,frumos burlanul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Am terminat caciula! O postez! Am fost dimineata cu ea la proba! A iesit miiica! asa, ca pentru copil....Acum...trebuie sa-i fac alta! KALE attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| F frumoasa caciula KALE si culoare si model. Spune-mi te rog partea din fata si urechile le-ai facut dupa aceea ridicind ochiuri? Multumesc mult. |
|

| Da, am ridicat ochiurile si am lucrat in punct lenes. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow ce frumoasa e Kale ,ma inveti si pe mine sa le fac la baieti? imi place la nebunie |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| kale felicitari.e foarte frumoasa caciula si calduroasaaaaaa cred |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kale e superba caciula. Nu-i nimic daca e mica, faci alta buna si poti sa o dai cadou pe asta. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumoasa caciulita,Kale! |
|

| Multumesc, fetelor! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Kale ce frumoas este!!! Ma inveti si pe mine sa fac aceasta caciula,te rog. Vreau sa ii fac Dariei,am si eu ceva fir asemanator cu al tau. |
|

| Dari, cum sa nu! Am pus 60 de ochiuri pe andrele (bete) nr.7. am mers6 randuri cu 4 pe fata 2 pe dos. Raundul 7 am facut perechea de torsade simple in grupul de 4 ochiuri pe fata (1 cu 1 incricisat spre stanga si 1 cu 1 incrucisat spre dreapta). Am repetat acest lucru de trei ori. (dar asta depinde si de marimea pe care vrei sa o faci!. La cea de-a patra resucire, din cele 2 ochiuri pe dos am facut unul (de jur omprejur). Am mai mers drept 4 randuri, acoi din grupu de 4 ochiuri pe fata am facut asa: din doua fata unul, din doua fata unul. Am ramas practic cu grupulete de 2 fata unul dos. Am mers asa 2 randuri, si din cele 2 fata am facut unul. Au ramas 1 fata 1 dos. Am mers un rand asa, apoi fiecare ochi pe fata l-am trecut peste cel pe dos. am mai mers un rand si am tras firul prin ochiurile ramasa si am strans tare. Apoi am ridicat 20 de ochiuri (pentru cozoroc) si am lucrat in punct lenes drept 4 randuri apoi la urmatorul rand scazut la un capat si celalat cate un ochi, la fel si randul urmator, apoi se incheie toate ochiurile. Se ridica pentru "clapitele" de la urechi cate 10 ochiuri. Se lucreaza tot in punct lenes 4 randuri drept apoi urmatoarele 2 randuri scazi la capete cate u ochi. Inchei si ridici pentru snur un lant din centru, punand lana in doua! Faci la fel si la cealalta ureche. Simplu, nu? Succes! (acum...asa ca un sfat! la caciula e care o fac din nou Loredanei, nu mai ridic doar clapite, ci o sa dau roata ( ceafa ramane goala, si e frig la creierul mic! ) |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| kale! perfecta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Am gasit cateva caciulite tricotate.
Imi plac la nebunie toate

|
|