|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| carla as vrea eu sa mai am 20 de ani,e nepoata mea,sau mai bine zis viitoare,urmeaza sa se casatoreasca cu nepotul meu |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| serarg wrote:carla  as vrea eu sa mai am 20 de ani,e nepoata mea,sau mai bine zis viitoare,urmeaza sa se casatoreasca cu nepotul meu si poze cu tine,unde avem?ca eu nu cred ca te-am vazut! |

| pun azi cand vin la jurnalul lui rares |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| serarg wrote:pun azi cand vin la jurnalul lui rares Astept! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| bleaumihaelamariana wrote:tocmai am terminat si eu: 
bleaumihaelamariana, te rog mult, pe cate ochiuri ai facut caciula alba? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2010 Mesaje: 65
| geanyna32 wrote:
cristinelu,ce fir ai folosit?? este superb
am folosit fir de SARA SUPER PERLEE.Sper sa gasesti si la tine in oras...pupici.. |
|

| serarg wrote:in realitate arata mai bine
interesanta, ma bate gandul sa incerc si eu. intrebarea mea este: din ce fire ai facut-o? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| duchess292004 wrote:
bleaumihaelamariana, te rog mult, pe cate ochiuri ai facut caciula alba?
scuze , numa acum am intrat pe aici, e fir tris si am inceput pe 90 ochiuri |
|

| bleaumihaelamariana wrote:
scuze , numa acum am intrat pe aici, e fir tris si am inceput pe 90 ochiuri
multumesc ff mult! |
|

| duchess292004 wrote:
interesanta, ma bate gandul sa incerc si eu. intrebarea mea este: din ce fire ai facut-o?
este lana cu insertii de matase,foarte moale....spor la treaba |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Carla, cred ca acest model este postat de tine...nu mai stiu unde...daca ai avea si o explicatie, ceva, schema..sau...ma rog, ceva la ea!!! Si-o doreste fata mea pentru Craciun...Te rog muuuult! KALE attached the following image(s):

|
|

| serarg wrote: este lana cu insertii de matase,foarte moale....spor la treaba
multumesc , serarg! cand i-o veni randul, deocamdata lucrez la un pulover, nu mai vreau sa fac ca pe vremuri cand nu terminam ceva ca incepeam altceva, si tot asa, stangeam pungi-pungulite cu lucuri incepute mi-au venit si mie acum , de curand, niste fire care seamana oarecum cu cele din care ai lucrat tu, cica 15% mohair, 10 lana si restul acril-poliester, e moale ... o sa incerc, sa vad ce iese... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| KALE wrote:Carla, cred ca acest model este postat de tine...nu mai stiu unde...daca ai avea si o explicatie, ceva, schema..sau...ma rog, ceva la ea!!! Si-o doreste fata mea pentru Craciun...Te rog muuuult!
Masoara capul fetei,apoi pentru fiecare cm trebuie puse 2 ochiuri pe andrea si apoi creezi modelul...3 ochi pe dos,6 pe fata care vor fi torsade...la scazut teoretic inca nu stiu sa explic,poate incerc sa o fac...nu promit. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| am terminat si eu un burlan ca tot veni iarna. am plecat de la primul model postat de carla si uite ce a iesit.....model a fost baietelul meu cel mic sper sa va placa geanyna32 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Ingerash, am inceput-o deja. Am ajuns pe la jumatate. Sper sa fie buna...ca nici masuri nu mi-a dat, nici pe la mine nu a trecut sa o masor eu....
Geanina....suuuper ! Ti-a iesit foarte bine burlanul!
|
|
|