Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Buna,sunt noua si eu pe acest forum,dar nu numai atat,sunt incepatoare si in ale crosetatului.Va multumesc din suflet ca ati postat atat instructiuni de crosetat cat si diverse modele. Am invatat sa crosetez si de aceea vreau sa va impartasesc ce am reusit sa fac.Sper sa va placa !
Luisa attached the following image(s):
|
|
| Si am mai incercat si o caciula cu fular : Luisa attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bine-ai venit Luiza. Lucrezi chiar foarte frumos si ai realizat niste lucrusoare deosebite. |
|
| Multumesc foarte mult ! Incerc sa ma perfectionez,dar....cu multa teama ! |
|
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Luisa wrote:Si am mai incercat si o caciula cu fular :
Luiza pai spuneai ca esti incepatoare.La asa lucrusoare frumoase lucrate numai incepatoare nu te numesti.Cred ca poti fi profesoara.Asa ca te rog sa-mi explici si mie cum ai facut caciula.E super draguta
|
|
| anca65 wrote:Luiza pai spuneai ca esti incepatoare.La asa lucrusoare frumoase lucrate numai incepatoare nu te numesti.Cred ca poti fi profesoara.Asa ca te rog sa-mi explici si mie cum ai facut caciula.E super draguta
Chiar sunt incepatoare, crede-ma. Prin noiembrie sau decembrie m-am apucat sa invat. e pe la voi am invatat,si de pe net si din filmulete . Am invatat sa fac diverse modele, sa citesc scheme...dar mai departe nu mai stiu ! Nu stiu sa incep o fusta sau o bluza... |
|
| Sper sa intelegi cum explic. Daca imi mai amintesc bine ! Caciula nu o mai ,am dat-o ! Si tare mandra sunt ! Am facut 6 ochiuri lant . -rand 1 : 14 ochiuri duble. -rand 2 :28 ochiuri duble -rand 3 :56 ochiuri duble.. Apoi am facut 5 grupuri de cate 5 randuri (fiecare de cate 4 ochiuri rasucite pe fata ,apoi 4 ochiuri rasucite pe dos).
Dupa fiecare grup de 5 randuri am inversat modul de rasucire al ochiului. Pe undeva pe la grupul 3 am crescut cu cate un ochi( adica 5 ochiuri rasucite pe fata ,apoi 5 ochiuri rasucite pe dos). Iar la bentita am facut 4 randuri de ochiuri simple ( x).
Sper ca am explicat bine !
|
|
| Ochiuri rasucite ca la elastic .De aici m-am inspirat : http://www.youtube.com/playlist?list=PLEC38C28BD150A3B2 http://www.liveinternet.ru/users/iren_akil/rubric/1315681/page16.html |
|
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Luisa wrote:Sper sa intelegi cum explic. Daca imi mai amintesc bine ! Caciula nu o mai ,am dat-o ! Si tare mandra sunt ! Am facut 6 ochiuri lant . -rand 1 : 14 ochiuri duble. -rand 2 :28 ochiuri duble -rand 3 :56 ochiuri duble.. Apoi am facut 5 grupuri de cate 5 randuri (fiecare de cate 4 ochiuri rasucite pe fata ,apoi 4 ochiuri rasucite pe dos).
Dupa fiecare grup de 5 randuri am inversat modul de rasucire al ochiului. Pe undeva pe la grupul 3 am crescut cu cate un ochi( adica 5 ochiuri rasucite pe fata ,apoi 5 ochiuri rasucite pe dos). Iar la bentita am facut 4 randuri de ochiuri simple ( x).
Sper ca am explicat bine !
Ms pt explicatii.Nu am inteles cum sunt acelea ochiuri duble.De la al doilea rand parca mai pricep.Inteleg ca in fiecare ochi ai lucrat cate 2 picioruse,Dar la randul 1 ai facut 14 picioruse? |
|
| anca65 wrote: Ms pt explicatii.Nu am inteles cum sunt acelea ochiuri duble.De la al doilea rand parca mai pricep.Inteleg ca in fiecare ochi ai lucrat cate 2 picioruse,Dar la randul 1 ai facut 14 picioruse?
Ochi dublu= dai o data firul dupa croseta! Am facut 6 ochiuri de lant ,am inchis cercul si am facut cele 14 picioruse ( primul rand)din centrul cercului.Adica nu am lucrat ochiurile ! Sper ca ai inteles. Nu stiu sa explic ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Luisa ,frumoase ,frumoase |
|
| flori1972 wrote:Luisa ,frumoase ,frumoase
Multumesc foarte mult ! |
|
| anca65 wrote: Ms pt explicatii.Nu am inteles cum sunt acelea ochiuri duble.De la al doilea rand parca mai pricep.Inteleg ca in fiecare ochi ai lucrat cate 2 picioruse,Dar la randul 1 ai facut 14 picioruse?
De aici m-am inspirat pentru model: http://www.youtube.com/watch?v=gcL4HA50i3s |
|
De aici m-am inspirat pentru model: http://www.youtube.com/watch?v=gcL4HA50i3s |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/24/2013 Mesaje: 4
|
|
|
|