Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alina, |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/19/2012 Mesaje: 16
| Va citesc de cateva zile, imi place foarte mult tot ceea ce realizati voi, va multumesc ca postati lucrusoarele voastre si explicati cum le-ati realizat. Eu nu sunt prietena cu croseta, am crosetat cateva ,mileuri, acum multi ani, si tot acum multi ani (mai bine de 10) nu am mai pus mana pe andrele. Am gasit forumul acesta si m-am trezit la realitate, mi-am cumparat andrele si o croseta si vreau sa ma reapuc de lucrat. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| katty wrote:Buna fetelor!!Am si eu o intrebare...cu cate ochiuri ar trebui sa incep o caciula???vreau s-o fac cu picioruse simple...mici...sau cum vreti voi sa le spuneti...si nu nimeresc...Am inceput cu 10 pic pe cerc magic...am facut 11 randuri insa mi-a iesit putin cret Ar trebui sa incerc cu 8???va rog o mana de ajutor Va pun modelul care tre sa-l fac. Kati daca ti se pare ca e prea valurita(mult crescut),urmatorul rand nu mai cresti deloc,Sa nu desfaci,incearca si asaun rand apoi lucrezi cum crezi tu de cuviinta sau cresti f rar ,la 10 picioruse unul.Scuze,era postat mai demult.probabil ai terminat-o.Sigur acum nu mai ai nevoie de ajutor. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bine ai venit si mult spor! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| nicolae68daniela curaj si mult spor si esti binevenita printre noi |
|
Inregistrat: 11/19/2012 Mesaje: 16
| LilianaD wrote:nicolae68daniela curaj si mult spor si esti binevenita printre noi
Multumesc Liliana, multumesc ildi, sper sa reusesc sa lucrez si eu tot atat de frumos ca si voi. Am lucrat in tinerete plovarase pentru tot neamul, dar apoi m-am lasat, acum imi pare rau, ca am cam uitat. Imi scoteam modele de pe revista Femeia, era usor si le faceam cu placere. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| alina , superbe caciuli . as vrea sa-mi fac si eu una ca cea neagra . poti sa-mi spui si mie cum se face? ms. |
|
| Alina |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alina, minunate Modelul l-a explicat pe undeva Carmen (Serarg) |
|
| alina! cea neagra imi place foarte mult! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc Am sa postez si modelul dupa care am lucrat. Am inceput cu 14 picioruse duble(dai peste croseta si tragi prin fiecare). R2-in fiecare piciorus am dublat.Eu am lucrat rindul dus intors. R3-impungi cu croseta prin spatele fiecarui piciorus,pentru a obtine rindul iesit mai in afara. R4-1 pic.dublu,2 pic duble(cresti),1 pic.dublu,2 pic.duble...... R5-ca si R3. Eu am crescut pina am ajuns la 1 pic.,1 pic.,1 pic.,1 pic.,2 pic.......... Dupa ce nu mai cresti,incepi sa faci modelul caciulii.Lucrezi rindul cu pic.dublu cam pina la ureche.De aici lucrezi cu pic.simplu(impungi si tragi)pina la cealalta ureche,apoi pic.dublu.Te intorci la fel.Rindul urmator,faci pic.scurte de la jumatatea fruntii.Cu 4 rinduri inainte sa termini lucrul,cresti din loc in loc pentru a forma putin bor. Scuze daca nu am explicat prea bine. alinamm attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Alina ce frumoase sunt... |
|
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| multumesc alina |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| alinamm wrote:Multumesc Am sa postez si modelul dupa care am lucrat. Am inceput cu 14 picioruse duble(dai peste croseta si tragi prin fiecare). R2-in fiecare piciorus am dublat.Eu am lucrat rindul dus intors. R3-impungi cu croseta prin spatele fiecarui piciorus,pentru a obtine rindul iesit mai in afara. R4-1 pic.dublu,2 pic duble(cresti),1 pic.dublu,2 pic.duble...... R5-ca si R3. Eu am crescut pina am ajuns la 1 pic.,1 pic.,1 pic.,1 pic.,2 pic.......... Dupa ce nu mai cresti,incepi sa faci modelul caciulii.Lucrezi rindul cu pic.dublu cam pina la ureche.De aici lucrezi cu pic.simplu(impungi si tragi)pina la cealalta ureche,apoi pic.dublu.Te intorci la fel.Rindul urmator,faci pic.scurte de la jumatatea fruntii.Cu 4 rinduri inainte sa termini lucrul,cresti din loc in loc pentru a forma putin bor. Scuze daca nu am explicat prea bine. prima e belea rau de tot
|
|
|