Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
|
ms mult
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 14
| ingerash wrote:Mariana sunt picioruse triple luate peste randurile anterioare. da problema e cum se incepe caciula
|
|
| ingerash wrote:Va place acest model?Am de gand sa incerc sa-l descifrez.Dragele mele voi cum credeti ca a fost realizat?  O prietena mi la aratat pe facebook da sunt piciruse triple luate prin fata modelul e interesant
Palade Mariana attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Palade Mariana (ce ma bucur sa fiti printr-e noi ),asa se incepe ca aici http://forum.7p.ro/Creatii-Ingerash-caciulitemanusifulareseturi-si-alte-vesminte.aspx?g=posts&t=12313&p=2 |
|

| MYHAELA RODILA wrote:ms mult
Cu placere |
|
| Palade Mariana wrote:da sunt piciruse triple luate prin fata modelul e interesant
e o combinatie dintre aceste trei modele partea e sus si cozorocu de la sapca sunt aceleasi modelu din mijloc se face dupa cum vrem Palade Mariana attached the following image(s):

|
|
| multumesc vreau sa ajut daca pot
|
|
| Palade Mariana wrote:e o combinatie dintre aceste trei modele partea e sus si cozorocu de la sapca sunt aceleasi modelu din mijloc se face dupa cum vrem dovada ca sunt noua pe aici am postat gresit scuze voi sunteti foarte talentate si inventive asa ca sper sa intelegeti |
|

| Palade Mariana wrote:dovada ca sunt noua pe aici am postat gresit scuze voi sunteti foarte talentate si inventive asa ca sper sa intelegeti
La inceput si eu greseam,asa invatam maine sper sa incep modelul,mai lucrez la crestetul caciulii acum. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Cum se lucreaza acest tip de urechiuse???am mai vazut vreo 2 modele in genul acesta pe aici pe forum...dar n-am reusit sa descifrez cum se fac katty attached the following image(s):

|
|

| katty wrote:Cum se lucreaza acest tip de urechiuse???am mai vazut vreo 2 modele in genul acesta pe aici pe forum...dar n-am reusit sa descifrez cum se fac
Faci crestetul si cateva randuri pana la baza urechi,apoi in ambele (stanga si dreapta)laterale "cobori"cu ..sa zicem 6 sau 8 ochi de lant,apoi te "ridici" pe ochi de lant cu picioruse duble,apoi lucrezi circular cateva randuri,numa8i ca trebuie sa scazi in lateralele fiecarei clapite de ureche.Sper ca ai inteles |
|
| katty wrote:Cum se lucreaza acest tip de urechiuse???am mai vazut vreo 2 modele in genul acesta pe aici pe forum...dar n-am reusit sa descifrez cum se fac faci un lantcit vrei de mare urechea faci picioruse pe lantrindu urmator mergi normal ca in poza |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Nu stiu daca modelul e inedit pt voi, dar mie mi-a placut foarte mult....din pacate nu reusesc sa-mi dau seama ce tip de picioruse sunt facute Ati intalnit pana acum acest model?? katty attached the following image(s):

|
|

| Am gasit o schema ce se potriveste la prima caciula postez si o schema de la Palade Mariana. ingerash attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/6/2010 Mesaje: 23
| multumim Ingerash astept sa ne explici cum se lucreaza o caciula postata de Mariana cea cu trei fire de culori diferite.sa ai o zi frumoasa alaturi de familia ta frumoasa |
|
|