|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2012 Mesaje: 25
| Am facut si eu cateva caciulite; bineinteles, nu se compara cu ce modele am vazut pe aici... dar na, sa ma laud si eu cuiva

|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| super caciuli |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2012 Mesaje: 25
|
:018: :bowing: Multumesc mult!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am facut o caciula pentru un coleg de al baiatului meu,mie mi-a placut modelul foarte mult dar baiatul meu a zis ca parca e caciula de boschetar si a facut numai bascalie la sedinta foto.Tineretul din ziua de azi..... andrushka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| andrushka wrote:Am facut o caciula pentru un coleg de al baiatului meu,mie mi-a placut modelul foarte mult dar baiatul meu a zis ca parca e caciula de boschetar si a facut numai bascalie la sedinta foto.Tineretul din ziua de azi..... e super , mie imi place tare mult , am sa ai fac si eu la Alex e chiar super faina caciula Fai si un fular andrushka |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Andrshka, mie imi place foarte mult! Ne poti spune ...detaliat cum ai facut-o?
I-am facut si eu sotului una....
KALE attached the following image(s):

|
|

| KALE wrote:Andrshka, mie imi place foarte mult! Ne poti spune ...detaliat cum ai facut-o?
I-am facut si eu sotului una....
Foarte frumoasa si caciula sotului,e dubla?
Kale este un fes normal,doi ochi fata,doi ochi dos,pe mijloc sunt 5 randuri numai pe fata intercalat cu 3 randuri de jerseu.La sfarsit se ridica ochi pentru cozoroc pe care eu l-am facut ceva mai mic decat modelul. |
|

|
Asa m-am gandit si eu Gabyta,dar nu mai am fir la fel,sa vad daca gasesc de cumparat,neaparat ii fac. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Andrushka,Kale |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| andrushka SINCER MIE MAI MULT IMI PLACE MODELUL FACUT DE TIME DECAT CEL ORIGINAL |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| KALE CU ASA O CACIULA SOTUL TAU TREBUIE SA FIE TARE MANDRU
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Subscriu!!!! wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Multumesc! Da, Andrushka, am facut-o dubla...si urechile la fel! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Dragele mele,am nevoie de voi. Ma intreaba cineva daca pot realiza o caciula in forma de manusa.Atasez poza. Ar fi greu de facut? Intre timp studiez manusile
Si degetele alea cum stau tapene asa? miha.raluca attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andruska,kale,frumoase caciuli! raluca,cred ca faci bine sa studiezi manusile...probabil au ceva in interior |
|
|