Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am facut o caciula sotului meu
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| am facut si eu o caciula . urmeaza sa fac manusile si fularul  ziukarika attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| le-am facut si pe astea ziukarika attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Felicitari pt caciula inger7. Ce mandru e sotul cu ea! Sa o poarte sanatos! Super frumos ssi setul tau ziakarika. Imi place mult! Sa ne mai arati si noua ce mai faci. |
|
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Ma intereseaza si pe mine ceva modele de caciuli tricotate pentru barbati (pe langa cele deja postate). Ma poate ajuta cineva? |
|

| Iuli wrote:Ma intereseaza si pe mine ceva modele de caciuli tricotate pentru barbati (pe langa cele deja postate). Ma poate ajuta cineva?
Maine o sa revin cu modele am salvate ca sa le fac |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
|
Ingeras, cum ai scazut spre varful caciulii? Ca vad ca nu ai facut-o in stil ciorapesc... Pupici |
|

| Praslea,am scazut cate doi ochi{am lucrat 70 ochi din care in urma acestei operatiuni au ramas 35}apoi am mai lucrat randul ,acei 35 de ochi si la urmatorul rand am repetat procedeul,am luat din nou cate 2 ochi si au ramas 18{1 ochi fiind in plus}si acestia i-am strans,adica am bagat ata cu acul prin ei si am strans,apoi am incheiat caciula.Sper ca ai inteles.Sotulache ma rugat sa-i mai fac caciuli si o sa revin cu poze. |
|

| Modele
ingerash attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Multumesc Ingeras. Sa vad care-i va placea sotului meu. |
|

| Iuli wrote: Multumesc Ingeras. Sa vad care-i va placea la sotulache al meu.
Cu placere Uite mai pun modele ingerash attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| uite o caciula barbateasca lucrata de mine pt sotul meu.E un model f simplu ,dar iese f bine. ![]()  |
|

| Superba! Imi place si modelul Cum se realizeaza? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| [quote=inger7]Superba! Imi place si modelul Cum se realizeaza?[/quote E foarte simplu>Se pun pe andrele un nr de ochiuri dorite(nr sa fie par).Randurile fara sot se tricoteaza toate la fel(2 ochi pe fata,2 ochi pe dos) ca la elastic dublu. Randurile cu sot incep cu 3 ochiuri pe fata,apoi se continua niormal 2 ochiuri pe fata si doua pe dos pana la final.Modelul iese identic pe ambele parti.Daca nu intelegi ceva ,iti mai spun. |
|

Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Foarte frumoase caciulile voastre fetelor(pardon ale sotilor) Din lipsa de experienta caciula care s-a vrut pentru sot cred ca o sa o poarte fiul pentru ca am facut-o prea mica asta dupa ce am desfacut-o o data ca mi s-a parut prea mare crinutza77777 attached the following image(s):

|
|
|