Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| multumesc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Liliana,ce frumos ti-a iesit |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Alina, Ildi |
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Felicitari Liliana e superba sa o poarte sanatos destinatarul.poti detalia un pic de unde ai inceput si pe cati ochi? firul pare grosut. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am inceput de sus,am facut 12 picioruse duble,rnd urmator am dublat=24 picioruse,al treilea rnd am inmultit tot in al doilea piciorus=36,randul 4,am facut cu albastru fara sa inmultesc jumatati de piciorus dublu,lucrat pe dodul lucrului(ca sa iasa pe fata mai pronuntat),rd.5 am bagat modelul asa:1 pic mic,1jumatate pic dublu,1 pic.dublu,in urmatorul ochi 2 pic duble,1 jumatate pic dublu,1 pic mic,iti ies 6 secvente dintrastea.Rnd 6,faci la fel,unde ai piciorus dublu inmultesti.Eu pe rnd cu albastru n-am inmultit,am inmultit doar pe rndurile cu gri si negru,deobicei in mijlocul valului. La ultima inmultire am avut asa:2 pic.mici,2 jum.pic dublu,9 pic duble,2 jum.pic.dublu, 2 pic mici.Am mai facut doua valuri fara sa inmultesc deloc si...gata. |
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| LilianaD wrote:Am inceput de sus,am facut 12 picioruse duble,rnd urmator am dublat=24 picioruse,al treilea rnd am inmultit tot in al doilea piciorus=36,randul 4,am facut cu albastru fara sa inmultesc jumatati de piciorus dublu,lucrat pe dodul lucrului(ca sa iasa pe fata mai pronuntat),rd.5 am bagat modelul asa:1 pic mic,1jumatate pic dublu,1 pic.dublu,in urmatorul ochi 2 pic duble,1 jumatate pic dublu,1 pic mic,iti ies 6 secvente dintrastea.Rnd 6,faci la fel,unde ai piciorus dublu inmultesti.Eu pe rnd cu albastru n-am inmultit,am inmultit doar pe rndurile cu gri si negru,deobicei in mijlocul valului. La ultima inmultire am avut asa:2 pic.mici,2 jum.pic dublu,9 pic duble,2 jum.pic.dublu, 2 pic mici.Am mai facut doua valuri fara sa inmultesc deloc si...gata. Multumesc mult Liliana, trebuie sa fac si eu una neaparat. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa e |