Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Azi i-am terminat caciula lui Tzepii, crosetata, si spre surprinderea mea a iesit destul de bine. Tzepii e chiar incantat si ii place tare mult
Asa a iesit:
_
Cand o vrea sa-mi pozeze, o sa pun poze chiar cu fotomodelul, ca sa se vada mai bine cum se aseaza |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| A iesit frumos Adriana, din astea fac si eu si se vind bine, dar eu cred ca e mai bine sa termini cu un rind negru, ca sa nu se murdareasca albul fff repede |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Frumoasa caciula Adriana! Ai vazut ca nu e greu cu crosetul? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Multumesc fetelor pentru aprecieri
Lori, am lasat-o cu alb in ideea in care reusesc sa ii fac si borul , desi slabe sanse ca nu ma pricep.
El ar fi vrut ceva in genul acesteia:
Atunci as fi facut borul cu negru. Dar... nu prea stiu cum sa il fac ca sa iasa asa, asa ca deocamdata a ramas cu alb
Daaa, am inceput sa ma obisnuiesc si cu croseta, ce nu prea imi dau eu seama este cat de mare se face calota. Intamplator la asta a iesit foarte bine si i se aseaza foarte bine pe cap. Acum am inceput caciulita cu crocodilul roz pentru Alice si sa vedem daca se mai aseaza la fel de bine |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, felicitari! Caciula a iesit super-bine! |
|
| AdrianaC wrote:Multumesc fetelor pentru aprecieri Lori, am lasat-o cu alb in ideea in care reusesc sa ii fac si borul , desi slabe sanse ca nu ma pricep. El ar fi vrut ceva in genul acesteia: Atunci as fi facut borul cu negru. Dar... nu prea stiu cum sa il fac ca sa iasa asa, asa ca deocamdata a ramas cu alb Daaa, am inceput sa ma obisnuiesc si cu croseta, ce nu prea imi dau eu seama este cat de mare se face calota. Intamplator la asta a iesit foarte bine si i se aseaza foarte bine pe cap. Acum am inceput caciulita cu crocodilul roz pentru Alice si sa vedem daca se mai aseaza la fel de bine Adriana , pentru borul de la palarie cresti ca in varful capului ,pe aceleasi raze |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| pentru bor faci asa: 3 ochi/picioruse crosetati , 2 o in unul ( adica inmultesti), iar 3 , iar inmultesti, ....
urmatoarele 3-4 -5....rinduri faci fara sa inmultesti, vezi cum "cade" dupa care inmultesti o data dupa 10picioruse, iar 10 iar inmultesti si inchei cu un rind fara sa inmultesti deloc
|
|
| Pina ce nu am poze insa am citeva caciule crosetate sper in curind sa afisez si pozele.In special pentru AdrianaC am eu idee cum seface borul sper sa intelege explicatiile mele.Dupa ce ai terminat partea de sus pentru bor se mai fac 5 rinduri cu acelas desen. 1 rind circular:se dubleaza fiecare al-5-lea piciorus. 2 rind:se dubleazafiecare al-6-lea piciorus. 3 rind:se dubleaza fiecare al-7-lea piciorus. 4 rind se dubleaza fiecare al-8-lea piciorus. 5 rind se dubleaza fiecare al-9-lea rins. Bafta
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si i- am facut o sepcuta si fular sotului meu dupa modelul Adrianei!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| superbe Oanamaria! Sa le poarte sanatos sotul tau.cred ca sunt si foarte calduroase ca sunt facute de manutele sotiei! |
|
| Mirela multumesc !Sotul este foarte incantat si poarta cu placere tot ce-i lucrez eu! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oanamaria,super set! Cred si eu ca ii face placere sa-l poarte,mai ales de la talentata lui sotie . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, |
|
| Ingeras KIKI Sotul meu este foarte incantat de ceea ce fac eu si ce frumos sta el la probat! Si mi-a mai luat o sacosa de ate ca am auzit ca se scumpesc! |
|
|