Buna fetele! nu am mai intrat demult aici, de cand am pierdut sarcina in ianuarie! am intrat sa felicit si eu mamica cu bebe 3 ingeras, felicitari, sa va bucurati de bebe 3 sa fie sanatos si papacios, iar tu sa te recuperezi cat mai repede!
|
http://orodel.ro/2011/04/29/mamivreau-sa-iti-vad-chipul/
|
Iuna wrote:
buna unde ai gasit cartea? ma intereseaza si pe mine. multumesc
buna!vin cu intarziere,dar vad ca a aparut domnul profesor pe forum!de la dansul am luat cartea,care imi place fff mult! o astept si pe cealalta,domnule profesor!
|
am primit si eu azi o carte MINTEA ABSORBANTA,de Maria Montessori,tradusa de Marcel Capraru,ff interesanta!
|
acum ca stau mai bine cu moralul,vreau sa va povestesc prin ce trec,dar vreau si sfaturi! am fost la medic la cabinet ,am facut eco ,la inceput a spus ca nu se vede nimik in uter,apoi ca vede o bobita mica,mica!imi curgea ceva maroniu in cantitate mica dar m-am speriat,medicul ma trimis la urgeta m-am internat ,am facut perfuzii pt a tine sarcina,a doua zi alt eco acolo iar nu s-a vazut nimik,suspecta de extrauterina ,de aici a inceput cosmarul am plans joi de la ora 9 30 pana seara la 9,tensiunea 8,5,am facut alt hcg,mi s-a intrerupt medicatia si am ramas sub observatie pana a treia zi,alt eco,control pe caprita ,la eco se vedea pe ovarul drept corp galben.alta dr zicea ca nu sunt insarcinata ,dar parca as fi la ovulatie ,asa ii arata foliculii,dr mea a decis sa-mi faca un chiuretaj,sa trimita la laborator sa vada cauza ,venise si rezultatul de la hcg care acum era 110,prima data 310,deci oprita din evolutie!dupa controlul pe caprita dr a decis sa nu-mi mai faca chiuretaj si sa iau antibiotic pana luni si luni alt eco...deci acum ma simt bine,doar balonata,am cateva intepaturi in partea dreapta dar trec repede!concluzia ????ce am?????? scuze ca am scris asa de mult,dar acum simt nevoia sa ma descarc!va pup pe toate!
|
fetelor va multumesc dar...s-a oprit din evolutie,nu a fost in uter...offff va scriu mai tarziu toata povestea daca vreti!acum e cu semnul intrebarii daca e extrauterina sau nu!
|
fetelor va multumesc din suflet!am mers azi la dr si am facut eco s-a vazut o bobita mica,mica,dar mi-a dat si tratament si perfuzii defapt sunt internata in spital,maine o sa fac analizele!va pup pe toate si doamne ajuta la toate fetele sa vina cu doua liniute!
|
la multi ani!pe 2011! fetelor sunt gravida,am reusit dupa 2 ani de incercari,dupa o cura de polidin,am facut testele pe 31 dec!nu-mi venea sa cred!dar de aseara a inceput sa-mi curga ceva maroniu,nu mult dar m-am speriat,am luat azi utrogestan si nos-pa,maine merg la medic sa vedem ce spune!bafta in continuare la toate aspirantele!
|
scuze fetele!dar aici nu am mai intrat!
cine a inventat creioanele colorate?
|
http://www.lupamea.ro/articole.php?numar=2&rubrica=7&id=8050&title=Minune-la-Castranova:-chipul-Mantuitorului-pe-un-nuc
|