Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:Haha, ce cuminti stau ei acolo in spate si tu esti seful la volan  Da de ce l-ai pedepsit pe tati asa rau , nu mai avea loc in fata ?
Pai locul era ocupat de fotograf |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari Codruta...mai am si eu pana pe 15 august si gata. Ca o chestie, bulina din spate mi-a cazut si n-o mai pun neam! Cristy |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cu exercitiu si muuulta transpiratie reusesc si eu sa conduc Break-ul fara prea mari probleme. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Codruta, la cat mai multi kilometri fara incidente! Cristy, da-i bataie la volan, ca tare bine iti sade! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mariuta wrote:Cu exercitiu si muuulta transpiratie reusesc si eu sa conduc Break-ul fara prea mari probleme.
Bravo.... la cati mai multi KM .. take care and keep safe...
Miri wrote: Cristy, da-i bataie la volan, ca tare bine iti sade!
Ma straduiesc sa fiu si la vonal... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| si eu am permis de mult si nu am condus deci ff rar aproape deloc dar de acum va fi nevoie si chiar mi e frica sa plec singurica cu masina aveti vre un sfat? nici vorba sa mai stiu parcarea laterala sau mai stiu eu ce |
|

| cateva ore de conducere rezolva problema. |
|

| Mariuta parca ai fost la manastirea Hadimbu, cum e drumul? nu s-a agatat masina in bolovani? |
|

| lori16ro wrote:Mariuta parca ai fost la manastirea Hadimbu, cum e drumul? nu s-a agatat masina in bolovani?
nu, e bun drumul. au trecut cu masinaria aia care compacteaza. in schimb e un praf, daca nu ai aer conditionat e tare nasol, mai ales acum pe canicula. |
|

| multumesc |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Conducem si-n sarcina nr. 2 zilnic. Am grija sa-mi bag centura sub burta, scaunul impins spre spate si volanul ridicat o treapta mai sus. Planuiesc sa conduc, ca si la prima sarcina, pana nasc. Sper sa si pot. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu am condus toata sarcina. Spre sfarsit insa, nu mai era chiar atat de bine. Aveam dureri. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu am condus la cei doi pici pana la sfarsit adica sa intelegeti la Flavio in duminica in care am plecat la spital inainte cu doua ore eu am fost condus ...la asta nu stiu sa vedem |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si eu am fost conducator inflacarat...pana nu mai incapea burta de volan...
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Anabella wrote:Eu am condus la cei doi pici pana la sfarsit adica sa intelegeti la Flavio in duminica in care am plecat la spital inainte cu doua ore eu am fost condus  ...la asta nu stiu sa vedem
apropo de condus, Anabella v-ati mai schimbat masina? |
|
|