Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Va invit sa postati cate 3 poze facute luna aceasta, cu voi, burticile, singure sau nu, in bucatarie, la distractie, cum vreti voi.
Topicul se adreseaza numai viitoarelor mamici.
Postarea se poate face pana la data de 5 iulie 2008, urmand ca ulterior, pana pe 11 iulie 2008, sa fie votata burtica lunii iunie 2008. Nu exista niciun criteriu de votare, votati pe cine va place cel mai mult.
Asteptam poze cu voi, burticilor !
La sfarsitul anului (si a fiecarui an de acum incolo) vom face un "tablou" cu burticile castigatoare din fiecare luna. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nu-mi vine sa cred ca din cite burtici avem pe forum nu sa inscris nici una..... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Mie imi este jena,cred ca v-ati saturat de burtica mea! Eu vreau sa o vad pe Kali
HAi Kali!:801: :801: |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| da' io cu cine votez?? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| ce jena shirel???? mai mare dragul sa te vedem cu asa o burtica. hai pune poze ca esti frumusica foc. |
|
| Fara legatura cu concursul deoarece este tarziu pentru postari si la rugamintea fetelor,citeva poze din luna iunie! Cu prietena mea care tocmai astazi a nascut,si sotul ei!
Eu de ziua sotului meu!Te iubesc!
Si cu ....Cristy...pe care tot o
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:Mie imi este jena,cred ca v-ati saturat de burtica mea! Eu vreau sa o vad pe Kali HAi Kali!:801: :801:
Eu nu am foto din iunie In schimb o sa fac tot posibilul sa-mi scot burticutz din anonimat in iulie, ok?
Esti frumoasa! |
|
| kali wrote:Eu nu am foto din iunie In schimb o sa fac tot posibilul sa-mi scot burticutz din anonimat in iulie, ok? Esti frumoasa!
Abia astept sa te vad,pur si simplu imi este dor de tine si mai ales cu burticutza trebuie sa fii superba!
Multumesc de compliment! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,nici vorba sa ne plictisim de burtica ta,ba chiar o sa ne fie dor de ea |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Hep, hep la burtica Shirel
Hai ca nu mai este mult !
Kali, luna iulie vii cu pozici? PLZZZZ |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bun, votez Shirel, si abia astept sa o vad revolutionata... pink !!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cristy wrote:Kali, luna iulie vii cu pozici? PLZZZZ
Eu vin, dar sa nu ma intrebati unde e burtica! Inca nu e vizibila, mai ales cu haine mai largute... seamana a colacel, drept dovada ca nimeni din cei cunoscuti nu si-au dat seama ca sunt insarcinata. Se pare ca diferenta o vad doar eu. Oricum sunt in crestere... deja ma strang blugii iar de haine stramte- nici vorba!
|
|
| kali wrote:Eu vin, dar sa nu ma intrebati unde e burtica! Inca nu e vizibila, mai ales cu haine mai largute... seamana a colacel, drept dovada ca nimeni din cei cunoscuti nu si-au dat seama ca sunt insarcinata. Se pare ca diferenta o vad doar eu. Oricum sunt in crestere... deja ma strang blugii iar de haine stramte- nici vorba!
Lasa kali ,noi ti-o vedem sigur!
Sami nu va las sa va fi dor tare de ea,avem planificati alta burtica peste vreo 3 ani!Dar mai bine vorbim dupa!
Eu nu trebuiesc votata,am postat pozele doar asa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Dar pe prietena lui Shirel o putem vota ? ce daca a nascut...in iunie era burticoasa nuu ?
pupici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Am sa particip si eu dar tot in iulie. Acum avem casa in renovare si unde stam nu avem internet. Dar am sa postez in afara concursului singura poza cu butica din luna iunie.
|
|
|