Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| SALUTARE FETELOR! MAI MAMICI CARE ATI ALAPTAT, CUM ATI SCAPAT DE BURTICA SI DE INELUSELE EI? PE MINE MA DISPERA , PARCA CU CAT INCERC SA SCAP DE BURTICA , PARCA MAI TARE MA UNFLU. AM 56-57 DE KG SI N-AS VREA SA SLABESC DIN ALTE PRTI ALE CORPULUI DECAT DIN ZONA BURTII. BEBELUSA MEA ARE 8 LUNI SI INCA O MAI ALAPTEZ, MAI MULT ASA CA DESERT, DAR TOT NU POT INTRA INTR-O DIETA PREA STRICTA. VA ROG AJUTATI-MA, CA MI-AM PROPUS CA PANA LA VARA SA SCAP DE BURTICA. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ana-bell, abdomene ..... sute pe zi. Eu nu fac, doar ...... recomand...... , ca lenea e mareeeeee. Nevoie as avea , dar...... sa le faca altul pentru mine ! Dar sa ne spui daca ai rezultate ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Maria & mami wrote:Ana-bell, abdomene ..... sute pe zi. Eu nu fac, doar ...... recomand......  , ca lenea e mareeeeee. Nevoie as avea , dar...... sa le faca altul pentru mine ! Dar sa ne spui daca ai rezultate !
Vin si eu la galerie...ca de facut, numai gura e de mine... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Traiasca galeria ma alatur |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Winsor Pilates, abdominal sculpting! Sunt extraordinare!!!!! Si... eu FAC!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, felicitari! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma alatur celor care-s cu gura mare DOAR! As vrea sa fac, dar vointa ioc.
Cute, bravo pentru ambitie! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Sunt si eu in galerie :801:
Eu tot 56 kg am (ca am mai slabit 1 kg ) si tot de la burtoi as vrea sa le dau .....tot abdomene recomand si tot altii sa le faca ca eu m-am imprietenit tare cu coana lene
Cute, felicitari ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu ma alatur echipei lui cute palates - abdominal, buns and thigh si upeer body sculpting - de 3 ori pe sapt., regim, pastile miraculoase - si.... astept resultate deja minus 2 kg |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2007 Mesaje: 67
| Incepind cu 1 Mai regim ,cine mai vrea cu mine ? Este mai usor cind suntem mai multe ...am un regim care spune ca o sa pierdem in 2 saptamini 7 kg cine se inscrie ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| iulia024 wrote:Incepind cu 1 Mai regim ,cine mai vrea cu mine ?  Este mai usor cind suntem mai multe ...am un regim care spune ca o sa pierdem in 2 saptamini 7 kg cine se inscrie ?
care e regimul ?? |
|

| O sa scriu regimul in cel mult 2 zile ,eu m-am mutat in casa noua de 5 saptamini si inca mai am cartoane nedesfacute ,il tot caut si eu inebunita prin dosare si in plus miine incep si serviciul asa ca o sa fac tot ce este posibil sa gasesc acest regim |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sa stapaniti sanatosi noua casuta si mult succes cu regimul. Asteptam detalii!
 |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pilates in fiecare zi...program de 20 minute ...se vede, numai ca de-as putea sa nu mai mananc! |
|

| Multumesc frumos Kiki ptr. urari si ptr. incurajari |
|
|