Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce varste au copiii? |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, am inteels ca sarbatoritul are un an, intrebam de invitati.Sunt sigura ca daca ai sa te duci la bucataria forunului ai sa ramai uimita de ce bunatati gasesti pentru toate varstele.
http://forum.7p.ro/In-bucatarie.aspx?g=topics&f=30 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Si eu am fost destul de confuza, nu stiam ce tortulet sa-i fac la Matei la prima lui aniversare. Dupa mai multe sfaturi de la bunici am reusit sa-i fac un tort cat mai natural.
Blatul l-am facut doar cu oua, zahar, faina si pastaie de vanilie, l-am insiropat cu zmeura data prin blender, iar crema am improvizat-o din gris in lapte facut putin mai moale, in care am mai adaugat galbenus de ou, zahar si pastaie de vanilie. Mai natural de atit nu s-a putut
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu m-am gandit cam asa pentru ziua lui Matei -un tort diplomat cu fructe pentru copii,la gradi si unul cu bezea si cioco pentru adulti -aperitive-aici e tareee greu-piept de pui cu susan -salata icre -bilute de branza invelite in diferite condimente-boia,piper sau mac si susan -o rulada de legume branza si carne(piept de pui sau vita) -oua umplute -mini pizza -platou branzeturi -salata ciuperci cu smantana si usturoi -
-peste pane cu legume -piure si copanele de pui in punga magica -niste saleuri de casa -biscuiti sarati cu unt -si am sa fac niste lipii cu unt,in loc de paine traditionala,ca sunt tare bune si fragede
dar mai e pana atunci si eu ma razgandesc repede:018: |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Poi eu zic asa indiferent ca e prima aniversare sau a doua eu am gatit asa:
Aperitive,supa si friptura,sau sarmale am avut anul trecut si bineinteles tortul ca ala e cel mai important pentru copii!!!
Anul acesta cred ca am sa pun doar aperitive din cauza crizei financiare si bineinteles tort,suc si de baut pentru adulti!!! desi nici nu o sa ma prea intind vine doar cine stie !!!Si cum noi suntem multi veri o sa fie nenorocire ca stiu toti!!! |