Buna!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
capsunica_86
Scris: Sunday, January 3, 2016 10:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/3/2016
Buna fetelor!

Tocmai ce mi-am facut cont si am multe,multe nelamuriri cu toate simptomele mele.

Am 29 de ani si sunt din Brasov, dupa o relatie de 11 ani, din care 6 de casatorie,ne-am hotarat sa facem un bebehearts
Am inceput sa nu ne mai protejam din luna iulie, dar luna trecuta,luna decembrie..cand am avut menstruatie in 12 dec, am facut dragoste cand am simtit ca sunt la ovulatie,22 dec, 24, 26, 27 ras .Din 28 dec ,seara am simtit dureri menstruale, dureri ce le am pana in prezent.
Stiu ca unele femei inainte de implantare , nu simt nimic ,sau simt prea mult,cum ar fi si durerea menstruala.

Tin sa precizez ca MM ,trebuie sa imi vina pe 9 ian, de la ce credeti sa sunt durerile acestea, am sanse sa ma gandesc la un bebelus mic?!
Nu sunt dureri induse,ele exista, este vreo aspiranta-viitoare mamica aici care a simtit ca mine?

MersiClap
shirel
Scris: Monday, January 4, 2016 8:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Tot posibilul sa fii insarcinata .Mai astepta putin si fa-ti niste analize ,teste!Succes si sa fie cu ochisori.Poti sa scrii in continuare la topicul de"clubul de mamici aspirante".
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.